Podijeli objavu

U subotu 21. rujna, grupa Fluentes održat će svoj prvi koncert u Zagrebu u klubu Sax s početkom u 21:30 sati. Tom prilikom, na pozornici će im se pridružiti i dvije predivne mlade dame i vrhunske glazbenice – Jelena Radan i Lu Jakelić.

„Uz Gorana vežem uvijek prve susrete u kojima sam se oduševila njegovim glasom i pjesmama na engleskom koje mi je pokazao. Ovaj koncert doživljavam više kao da mu dolazim doma u goste…Uvijek je jako lijepo zapjevati s Goranom, a „Pođi na put“ mi je ionako jedna od njegovih najljepših pjesama. Drago mi je što stižu i u Zagreb i vjerujem da će njihovi poklonici požuriti do Saxa!“ – izjavila je Jelena.

Nastupu u zagrebačkom Saxu, veseli se i mlada kantautorica Lu Jakelić;

„Boško je dio mojih zvučnika još od ere Nova grupe, a pjesme poput “Možda mir” ili “Home” su one koje bih s lakoćom upisala u sekciju “najdraža pjesma” u leksikonu. Jako me veseli i čast mi je što sam pozvana kao gošća izvesti, ne samo svoju pjesmu, već i poslati emociju uz Fluentesovu stvar. Neću odati koju, ali zato pozivam sve da nam se pridruže u Saxu i zagriju dlanove za podršku krasnim glazbenicima koji godinama stvaraju divnu muziku!“

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta, možete kupiti na blagajni SAX-a za vrijeme radnog vremena kluba.