Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice nastupit će u Zadru!

Podijeli objavu

Megapopularna svjetska pop zvijezda Rita Ora u kolovozu će nastupiti u Zadru!

Vijest o koncertu ove britanske pjevačice i kantautorice čije pjesme redaju pohvale međunarodne struke koji će se održati 30. kolovoza na Višnjiku zasigurno će oduševiti brojne njene fanove u Hrvatskoj, ali i posjetitelje koji će tada boraviti u Zadru i okolici. Organizator koncerta je ŠC Višnjik, suorganizator je Turistička zajednica Grada Zadra, uz pokroviteljstvo Grada Zadra – piše vecernji.hr

Uz Zadar, Rita Ora ovog će ljeta na svojoj turneji povodom promocije novog albuma “Phoenix” nastupiti diljem Europe, a za koncerte koje je do sada održala u gradovima poput Pariza, Milana, Londona, Osla, Stockholma i dr. tražila se karta više. U sklopu iste turneje obišla je i Aziju, Ameriku te Australiju gdje su je jedva dočekali deseci tisuća fanova. Rita Ora vlasnica je hitova poput “Let You Love Me”, “Anywhere”, “Your Song” i brojnih drugih, a njene pjesme redovito se nalaze u vrhu glazbenih ljestvica.

Nedavno je ušla u povijest i oborila rekord star 30 godina jer je upravo singl Let You Love Me postao njena 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice imajući najviše pjesama u TOP 10. Ta ista pjesma također je ušla na službenu listu Top 40 najemitiranijih pjesama u 2018., dok su četiri Orina singla na Biggest 2018 Airplay Records ljestvici.

Njen novi album “Phoenix” već je ostvario nevjerojatnih 330 milijuna emitiranja samo u Velikoj Britaniji. Posljednjih pet hit singlova skupilo je preko milijardu Spotify emitiranja diljem svijeta, s globalnim hitom Your Song koji je sam dostigao više od 352 milijuna emitiranja. To je ujedno i njezin najveći hit u Europi. Drugi svjetski hitovi uključuju Lonely Together, suradnju s pokojnim glazbenikom, DJ-om i producentom, Aviciijem uz “Anywhere”, “For You” i “Girl”, svaki od njih s velikim domaćim i međunarodnim uspjehom.