Podijeli objavu
Foto: Paolo Gentilini

Aktualni glazbeni vlasnik najprodavanijeg albuma, najslušanije pjesme, ali i koncerata kojima puni najveće regionalne dvorane, nastavlja u istom glazbenom tonu. Jedinstveni Tony Cetinski, nastavlja živjeti u skladu sa naslovom svog novog aktualnog albuma ‘Kao u snu’.

Koncerti na zagrebačkom Trgu bana Jelačića uz nazočnost 40 tisuća posjetitelja, te nedavna dva rasprodana iznimna koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima je među ostalim promovirao novi album ‘Kao u snu’, te novu pjesmu ‘General bez činova’, potvrđuju činjenicu da nikada nije bio bolji, energičniji, zabavniji, glasom i stasom, a što je i jednoglasna ocjena struke i publike.

To međutim nije sve, Tony nastavlja u istom glazbenom ‘tonu’ i najavljuje nove, još spektakularnije projekte. Jedan od njih, zbiti će se već sutra 05.05. u u prekrasnoj starogradskoj jezgri Budve.

‘Biti će to moja poslastica , “Trilogija”. Izvoditi ćemo talijanske , engleske i na kraju best of Tony Cetinski. Sve uz pratnju TonyC Orchestra, vidimo se i jedva čekam.’, poručio je ovom prigodom Tony.

Sve nabrojano još je jedan dokaz kako Tonyju motiva ne nedostaje. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama, te energija koju ulaže u svaki svoj koncert, tek su mali dio formule za uspjeh, koje ga godinama drže u vrhu scene. Obožavatelji i cjelokupna publika to prepoznaju i vraćaju mu na najbolji način, novi album ‘Kao u snu’ nalazi se na prvom mjestu top-liste prodaje, a nova pjesma i spot ‘General bez činova’, među najslušanijima i najgledanijima su u medijskom prostoru.

U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte:

05.05. Budva
27.07. Opatija, Ljetna pozornica
09.06. Brežice, Športna dvorana, Slovenija