Podijeli objavu
Press

Iako je Zagreb glavni grad Hrvatske, nije česta meta velikih zvijezda pa se vrlo često ipak treba potegnuti u najmanju ruku do Beča, ako želimo vidjeti spektakl uživo.

U drugim slučajevima, planiraju se koncerti u našoj Areni, no zbog loše prodaje karata, koncerti budu vrlo često otkazani. Sličan je slučaj bio i s Luis Fonsijem, iako je službeni razlog otkazivanja koncerta bio taj što je došlo do tehničkih problema. U svakom slučaju, sinoć smo imali priliku vidjeti Jason Derula u Areni. Bio je to njegov prvi nastup u Hrvatskoj, a nadamo se da neće biti i posljednji.

Prije samog nastupa Jasona, na pozornici smo imali prvo LZ7, koji su elektro – dance sastav iz Manchestera, a nakon njih je došao dvojac Marcus i Martinus, koji su već dobro poznati zagrebačkoj publici.

Nedavno su imali vlastiti koncert u Domu Sportova, pa nije ni čudo što su izazvali delirij kod tinejdžerica, kojih je Arena bila puna. Bilo je dosta obožavateljica koje su imali upravo majice s njihovim likom te smo sigurni kako je njima njihov nastup bio vrhunac večeri!

Foto: Press

Oko 21 sat je krenula prava stvar – prvo je kratku najavu odradio DJ Jay Murphy, koji je ostao kao podrška tijekom cijelog nastupa.

Za razliku od prijašnjih izvođača, Derulo je imao kameru koja ga je snimala tijekom cijelog koncerta i prikazivala na ekranima koji su bili iza i iznad njega, pa je tako i ekipa s tribina mogla bez problema uživati u koncertu.
Što se tiče same produkcije, ona se znatno poboljšala s dolaskom Derula na pozornicu, pa smo tako imali pomičnu traku na samoj pozornici, spomenute ekrane, svijetla i dim, a na kraju samog koncerta su bili izbačeni i konfeti.

Press

Sam zvuk je bio odličan, iako je sam fokus koncerta ipak bio na showu koji se odvijao na pozornici, tijekom kojeg je Derulo pokazao da može itekako dobro plesati. Njegovi prateći plesači su ipak bili oni koji su mamili poglede, što je bio težak zadatak uz praktički golog Derula. Iako je kroz nastup imao čak šest različitih outfita, samo jedan je od njih uistinu imao i majicu…

Arena nije bila puna, nećemo se lagati. Tribine su se relativno popunile, no parter je bio više nego polovično prazan, a isto vrijedi i za Golden circle, prostor oko same pozornice. Ipak, to nije spriječilo fanove da vrište svaki put kada je Jason uputio mio pogled kameri, a nekoliko je djevojki i zaplakalo. Jedna od njih je bila i cura koju su izvukli iz publike te kojoj je Jason pjevao pjesmu ‘It girl’.

Vrhunac večeri je svakako bio sam kraj koncerta, kada je Jason izveo svoje hitove ‘Talk Dirty’ i ‘Want To Want Me’. Među ostalim hitovima, imali smo priliku čuti i neke još neobjavljene pjesme, koje će tek staviti na novi album.

Sve u svemu, sinoć je u Areni vladalo odlično raspoloženje i vruća atmosfera!