Jason Derulo: ‘Bit će to raskošan glazbeno – scenski show u kojem ćemo sigurno rasplesati hrvatske obožavatelje’

by lis 24, 2018Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Jason Derulo i njegovi specijalni gosti Marcus&Martinus družit će se uoči koncerta s obožavateljima u Zagrebu.

Ulaznica za ovaj koncertni spektakl ostalo je još malo, a mogu se nabaviti u sustavu Eventim

Obožavatelji Jasona Derula u Arenu će 27. listopada moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa nastupit će elektro – dance sastav LZ7 u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati. Od 20.30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Američki pjevač u zagrebačku Arenu dolazi prvi put u organizaciji Star produkcije u sklopu turneje “2SIDES WORLD TOUR”. Nastupit će na veličanstvenoj pozornici veličine 20 metara, koju će postaviti tim od 60 ljudi, uz mnoštvo svjetlosnih efekata, pirotehnike i tri spektakularna video walla koja će pokrivati binu. Uz Jasona će na bini biti i ekipa vrhunskih plesača.

– Bit će to raskošan glazbeno – scenski show u kojem ćemo sigurno rasplesati hrvatske obožavatelje – ističe Derulo.

Jedna od najvećih zvijezda današnjice na turneji Europom putuje autousom s 10 šlepera opreme i pet autobusa prateće ekipe. Iako glazbenici njegova kalibra imaju mnoge zahtjeve, Derulo se pokazao kao jako skroman pa je tako jedino tražio da zagrebački hotel ima teretanu. Fizička kondicija mu je bitna, a u teretani se priprema za zahtjevne nastupe jer osim što je izvrstan pjevač, dobar je i plesač. Jason, kao i njegovi specijalni gosti, norveška teen senzacija Marcus&Martinus u Zagreb će doći dan ranije kako bi se pripremili za zagrebački nastup, razgledali grad, a i družili se s hrvatskim obožavateljima.

Braća blizanci Marcus i Martinus Gunnarsen najveća su skandinavska pop senzacija. Šesnaestogodišnji mladići u kratko vrijeme stekli su horde obožavatelja, a poziv da se pridruže turneji Jasona Derula sigurno je jedan od najvećih uspjeha u njihovoj karijeri, jer je, kažu braća, Jason njihov idol.

Prvi koncert Jasona Derula sigurno će biti pravi glazbeni megaspektakl, a ulaznice za koncert, kojih je ostalo još malo, mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.