Podijeli objavu
(Jamie Cullum, Universal Music)

Miljenik publike Jamie Cullum objavio je novi singl „Don’t Give Up On Me“, na kojem u svojem prepoznatljivom stilu istražuje ranjivost u romantičnim odnosima.

„Poruka ove pjesme je da se ne moramo bojati načina na koji nas naši vidi osoba koju volimo. Pomisao da toj osobi otkrijemo baš svaku našu manu može zvučati vrlo zastrašujuće“, otkrio je Jamie. Britanski je glazbenik svojim novim singlom obilježio predstavljanje glazbe po prvi put nakon prošlogodišnjeg albuma „Taller“, koji je osvojio glazbenu kritiku. Jamie je na tom izdanju kombinirao funk, pop i gospel, a njime je pokazao i kantautorsku zrelost jer je na kreativan način pristupio želji da uči, raste i istražuje svijet oko sebe.

S više od 10 milijuna prodanih albuma, Jamie Cullum je jedan od onih cijenjenih glazbenika koji imaju vjerne obožavatelje diljem svijeta. Karijeru je započeo prije 20 godina, a u tom je razdoblju postao poznat po svojim koncertima za pamćenje te je imao priliku surađivati s velikim imenima kao što su Herbie Hancock, Pharrell Williams, Kendrick Lamar i IDLES.

Pažnju šire publike Jamie Cullum privukao je albumom „Twentysomething“ objavljenim 2003. godine, a nakon objave izdanja „Catching Tales“ pripale su mu nominacije za Grammy, BRIT i brojne druge nagrade.