James Bay predstavlja videospot za novi singl „Wild Love“

U spotu se pojavljuje zvijezda serije 'Stranger Things' - Natalia Dyer

Podijeli objavu

Nominiran za tri Grammy nagrade i dobitnik BRIT nagrade – multiplatinasti pjevač i tekstopisac James Bay nedavno se vratio s potpuno novim singlom „Wild Love“. Sada nam James predstavlja prateći videospot novog singla, u kojem se pojavljuje i zvijezda serije ‘Stranger Things’ – Natalia Dyer. Video je režirao Marc Klasfeld (Katy Perry, Jay-Z, RHCP, Foo Fighters,…), a dostupan je putem Jamesovog službenog YouTube/VEVO kanala.

Bilo je nevjerojatno zadovoljstvo raditi s Nataliom na setu. Draga je osoba, ogroman talent, i bilo je super družiti se s njom za vrijeme snimanja videa. Veliki sam obožavatelj serije ‘Stranger Things’, tako da sam se trudio svim silama da se ne ponašam kao ludi fan.“ – James o suradnji s Nataliom.

Nakon što je mjesecima fanove pripremao na objavu singla, nova pjesma talentiranog glazbenika predstavljena je kao ‘Hottest Record In The World’ u BBC Radio 1 showu Annie Mac. James je novi komadić zvuka pisao i producirao u suradnji s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom Jonom Greenom, a za završne elemente u produkciji angažirao je slavnog, višestruko Grammyem nagrađenog producenta Paula Epwortha (Rihhana, Adele, Florence + The Machine,…).

„’Wild Love’ govori o zaljubljivanju. O onom osjećaju koji imaš u trenutku kada upoznaš tu osobu, ili se pojavi ponovo tijekom veze. Također govori o žudnji, bilo da je to osoba s koje ne možeš maknuti pogled, ili s mog gledišta, osoba na koju ne prestaješ misliti gdje god bio“. – James Bay o značenju novog singla.

Vrijedi spomenuti kako pjesma „Wild Love“ u dva tjedna od objave broji više od 4 milijuna Spotify streamova, a hrvatskoj publici singl je dostupan putem Deezera i Google Playa.