Jacques Houdek ugodno iznenađen novim pop-rock singlom „Mislim na nas“, koji izvodi Fitscho!

by ruj 26, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Fitscho (izgovor: Fićo) je već pokazao i dokazao da je vrlo ozbiljan po pitanju glazbe i planova vezanih za glazbenu karijeru. U proteklih nekoliko mjeseci objavio je dva vrlo uspješna singla: „Poželim“ i „Izgubljen bez nje“, s kojima se predstavio široj publici na mnogim radijskim i televizijskim programima.

Fitschin kantautorski potencijal i mladenački elan prepoznao je jedinstveni Jacques Houdek, koji ga je podržao riječima: „Kad slušam ovu pjesmu, čujem mladost. Pritom ne mislim nužno na nezrelost, već na mladost koja je svježa, svoja i hrabra! U, nažalost, jako poljuljanom glazbenom svijetu danas, velika je vrijednost u mladim kreativcima koji s puno srca pišu, snimaju, stvaraju glazbu koju vole i osjećaju. I zato svaka čast Fitschi na ovako iskrenom načinu izražavanja svega što on jest! Sretno!


Foto: DORINGO

Glazbu i tekst za singl „Mislim na nas“ napisao je Fitscho te nam otkrio kako je pjesma nastala: „Razmišljao sam o ljubavi i o tome postoji li ljubav na prvi pogled. Ako postoji, kako bi ona izgledala. Što sam više razmišljao o tome, navirale su mi riječi pjesme, koju sam potom uglazbio i danas je slušamo.“

„Mislim na nas“, u izdanju STAR MEDIE, prati pomno osmišljeni video spot

Za aranžman i produkciju zaslužan je Antonino Šimić. Osim što je osmislio aranžman i producirao pjesmu, Antonino je odsvirao bass gitaru i perkusije, a pridružili su mu se i Mario Klarić na bubnjevima, Ivan Kero na klavijaturama te Petar Ivkić na akustičnoj i električnoj gitari.


Foto: DORINGO

Singl „Mislim na nas“, u izdanju STAR MEDIE, prati pomno osmišljeni video spot, iza kojeg stoji sve traženiji redatelj Doringo. Spot je sniman na nekoliko lokacija, raznim tehnikama snimanja, što je u konačnici rezultiralo sjajnim video uratkom, koji iz kadra u kadar donosi nešto novo i zanimljivo. Da bi to bilo ostvarivo, Fitscho je na snimanje spota ponio više odjevnih kombinacija nego što ih nosi na godišnji odmor, a za besprijekoran ten i ovaj put se brinula profesionalna vizažistica Ana Tuta.

Fitschu pratite na: Facebooku i Instagramu