J.R. August najavio novi studijski album “Still Waters”

by lis 9, 2020Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

J.R. August najavio je novi studijski album za proljeće 2021. godine. Nakon prvijenca Dangerous Waters i kolekcije EP-jeva Murky Waters, stiže nam i Still Waters. Velika je to vijest dobitnika tri nagrade Porin koji je osvojio publiku i kritiku i neumorno stvara nove pjesme. Dvije nove pjesme koje će se naći na novom studijskom albumu, The Exorcist i The Misanthropist, bile su izvedene na koncertu u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu i objavljene na albumu Live at Hrvatski glazbeni zavod.

Foto: Davor Birt

15. veljače J.R. August u pratnji benda i zbora održao je u Hrvatskom glazbenom zavodu fantastičan koncert, objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu. Live at Hrvatski glazbeni zavod donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih se dvije po prvi put nalaze na nosaču zvuka, The Misanthropist i The Exorcist. 

Naslovna fotografija: Roberto Pavić Likovno oblikovanje: Klasja&Zita

Sada na J.R.-ovom YouTube kanalu možete uživati i u live snimci pjesme The Exorcist dok će pjesma The Misanthropist također uskoro biti objavljena. Nema sumnje kako će Still Waters osvojiti i publiku i kritiku – J.R. je izniman talent i njegova glazbena imaginacija opet će nas snažno uvući u svoj svijet. 

Izdanja J.R. August – Live at Hrvatski glazbeni zavod na Blu-rayu (uz download kod snimke koncerta) i dvostrukom CD-u nabavite po cijeni od 99 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa te svim bolje opremljenim CD shopovima diljem regije.