Izgubljeni Vikend donosi blagdanski singl: Kitimo naš prvi bor

by pro 5, 2023Domaća glazba, Vijesti

Autor i glazbenik Josip Radić sa svojim glazbenim projektom Izgubljeni Vikend donosi novu pjesmu – ovog puta riječ je o blagdanskom singlu “Kitimo naš prvi bor”, koja prikazuje božićno raspoloženje unutar četiri zida, daleko od adventske ponude, preskupih hot dogova i smrznutih stopala.

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom, Johnom iz MORT-a te bendom Pavel, Izgubljeni Vikend donosi pjesmu koju je ovaj put otpjevao njen autor te pokretač čitave priče, Josip Radić. “Pjesma se pojavila tijekom jednog izgubljenog vikenda, u samom foto finišu studenoga stoga nije bilo vremena za predugo razmišljanje i organizaciju gostovanja nekog drugog pjevača ili pjevačice – dobili ste mene, žao mi je! No, bonus je vokalni prvijenac četverogodišnjeg Frane Radića koji se našao u kućnom studiju tijekom snimanja demo verzije pjesme” otkriva.

Uz Josipa Radića, koji je osim za dio pjevačkih i odsviranih dionica, uz Vedrana Baotića zaslužan i za produkciju pjesme, u njenom kreiranju je sudjelovao i klavijaturist Jurica Hotko, a objavljena je u samostalnom izdanju Izgubljenog Vikenda. Za vizual pjesme zaslužan je ilustrator i dizajner Boris Pleša.

Nadam se da će nam svima uspješno dosaditi već krajem prosinca, kao i sve ostale božićne pjesme, ali se svejedno nadam njenom povratku i dogodine!” kratko poručuje Josip Radić koji autorski stoji i iza bendova Kensington Lima i Valentino Bošković.