Izašao spot koji prikazuje kako beskućnici provode blagdane: ‘Božićne lampe gledam iz kante’

Podijeli objavu

Točno na Božić izašao je spot za pjesmu ‘Skriveni Božić’, u sklopu humanitarnog projekta diskografske kuće Paprika Records-a i akcije prikupljanja pomoći ‘I njima je Božić’ za beskućnike u suradnji s Hrvatskom mrežom za beskućnike (HMB).

Izvođač i autor (tekst i glazba) pjesme je Mahkey natjecatelj Show-a The Voice i glazbene emisije A Strana.

Pjesma je premijerno izvedena 19.12.2018. na humanitarnom koncertu “I njima je Božić” u Barbar Baru u Zagrebu.

Sama pjesma ujedno je i svojevrsna himna akcije u kojoj su se osim novčanih sredstava skupljale i osnovne životne potrepštine za članove HMB-a (Hrvatske mreže za beskućnike), kako bi se i Njima uljepšalo ovo blagdansko doba.

Iako je koncert prošao, oni koji su voljni pomoći uvijek su dobrodošli, a to mogu uplatom donacije na račun HMB-a kao i doniranjem najnužnijih sredstava poput odjeće, higijenskih potrepština te konzervirane hrane.

Velika zahvala svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali u ovoj akciji i koji će sudjelovati i u budućnosti, BARBAR baru na ustupljenom prostoru kao i organizatorima i gostima koncerta.

Posebna zahvala Gospodinu Željku, članu HMB-a koji je zaštitno lice akcije, te je darovao svoje vrijeme za potrebe ovog spota – poručili su iz Paprika Recordsa.

Hrvatska mreža za beskućnike
Zagreb, Kneza Branimira 53
Tel. 01 800 9991 MOB. 091 200 9991
Mail: [email protected]
Broj računa: HR6823600001102347110