Ivo Perkušić s pjesmom “To što ne znaš” nastupa na Zagrebačkom festivalu

Podijeli objavu

Svestrani umjetnik Ivo Perkušić predstavio je jučer svoj novi singl ‘To što ne znaš’ s kojim će nastupiti na Zagrebačkom festivalu 2018. Premijera singla bila je u radijskoj emisiji Music Pub Zlatka Turkalja na 2. programu Hrvatskog radija, a glazbu, tekst kao i aranžman za ovu nježnu ljubavnu baladu potpisuje Ivan Popeskić. Pjesma ‘To što ne znaš’, u manje od 24 sata preslušana je oko 10.000 puta.

Osim što je akademski glumac koji je diplomirao engleski i talijanski jezik s književnostima, već na počecima svoje glazbene karijere pokazuje velik potencijal i talent. Perkušić debitira na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine s pjesmom ‘Vrijeme’, a stručni žiri je u jakoj konkurenciji i ove godine odlučio da Ivo zaslužuje biti među dvadesetak izvođača koji će nastupiti 26. siječnja 2018. godine na Zagrebačkom festivalu.

Između dva festivala, Ivo se šibenskoj publici predstavio i na 20. Večerima dalmatinske šansone singlom ‘Obećanje’, čiji se spot snimao upravo u prelijepom Šibeniku uz predivne kadrove Jadranskog mora. Njegova muzikalnost i bogate vokalne sposobnosti očituju se već u prvom taktu, a neosporno je da ovaj pjevač i glumac ima sve potrebne karakteristike i kvalitete da postigne velik uspjeh i postane omiljen među širokom publikom.