Ivo Perkušić s pjesmom “To što ne znaš” nastupa na Zagrebačkom festivalu

by pro 6, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Svestrani umjetnik Ivo Perkušić predstavio je jučer svoj novi singl ‘To što ne znaš’ s kojim će nastupiti na Zagrebačkom festivalu 2018. Premijera singla bila je u radijskoj emisiji Music Pub Zlatka Turkalja na 2. programu Hrvatskog radija, a glazbu, tekst kao i aranžman za ovu nježnu ljubavnu baladu potpisuje Ivan Popeskić. Pjesma ‘To što ne znaš’, u manje od 24 sata preslušana je oko 10.000 puta.

Osim što je akademski glumac koji je diplomirao engleski i talijanski jezik s književnostima, već na počecima svoje glazbene karijere pokazuje velik potencijal i talent. Perkušić debitira na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine s pjesmom ‘Vrijeme’, a stručni žiri je u jakoj konkurenciji i ove godine odlučio da Ivo zaslužuje biti među dvadesetak izvođača koji će nastupiti 26. siječnja 2018. godine na Zagrebačkom festivalu.

Između dva festivala, Ivo se šibenskoj publici predstavio i na 20. Večerima dalmatinske šansone singlom ‘Obećanje’, čiji se spot snimao upravo u prelijepom Šibeniku uz predivne kadrove Jadranskog mora. Njegova muzikalnost i bogate vokalne sposobnosti očituju se već u prvom taktu, a neosporno je da ovaj pjevač i glumac ima sve potrebne karakteristike i kvalitete da postigne velik uspjeh i postane omiljen među širokom publikom.