Podijeli objavu
Foto | Saša Welles

Uvijek zabavni Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević na zagrebačkoj su premijeri Kišnih razdraganaca napravili tulum kojeg će još dugo pamtiti svi posjetitelji – oni mali, ali i oni veliki!

Nakon što su osvojili srca najmlađih, ali i njihovih roditelja – od Rijeke, Samobora do Dubrovnika – Kišni su razdraganci iz Rijeke napokon stigli i do Zagreba te predstavili pjesme s albuma ‘Kišni razdraganci’ (CD s 10 pjesama) koji dolazi uz istoimenu slikovnicu nastalu iz pera Lane Letović Perčin, zajedno s 12 razdraganih naljepnica.

Foto | Saša Welles 

Osim što su zagrebačkim mališanima po prvi puta predstavili pjesme s albuma, Ivanka i Mrle oživjeli su svoje likove iz slikovnice i ponijeli ih sa sobom kako bi svima pružili zaista nezaboravno iskustvo!

Uz pjesme ‘Kap’, ‘Jastučevanje’, ‘Hi Hi Ha ha’, ‘Balon’, plesao je cijeli paviljon, a uz izvedbu pjesme ‘Balon’ i stihove ‘Bio jedan balon, jedan balon koji je posjetio sve’ u publiku je stiglo nekoliko velikih balona koji su zabavljali sve okupljene do završetka koncerta, nakon kojeg se druženje s kišnim razdragancima i mališanima nastavilo na štandu Rockmarka, uz potpisivanje i fotografiranje s glavnim zvijezdama večeri – Ivankom, Mrletom i Lanom Letović Perčin.

Foto | Saša Welles 
Foto | Saša Welles 
Foto | Saša Welles 
Foto | Saša Welles 

Nakon zagrebačke premijere, Kišni razdraganci putuju dalje – 24.11. pjevaju i plešu na domaćem terenu u Rijeci (Tower Rijeka), 1.12. dolaze u Karlovac (Aquatica), 21.12. stižu u Trogir (glavni trg), a dan nakon, 22.12. tulum pripremaju u parkiću u Šibeniku!

Ukoliko još niste, ugrabite svoj primjerak Kišnih razdraganaca u svim većim knjižarama i CD shopovima, a uskoro stižu i na police DM trgovina!