Ivana Kindl predstavlja video za novi singl!

by lis 7, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Ivana Kindl nedavno je u radijskom eteru predstavila svoj novi, ujedno i autorski, singl – „Sve istine i laži“. Nakon uspješnog predstavljanja na radijskim valovima, pjesma je od danas dostupna i u digitalnom obliku, a predstavljen je i prateći videospot, redateljskog dvojca Ire Tomić i Johna Karduma.

Odlične suradnje u ovoj godini

Aktualnu godinu za jednu od najboljih hrvatskih vokalistica – Ivanu Kindl, označile su izvanredne suradnje. Veliki radijski uspjeh singla „Mi“ u suradnji sa splitskim glazbenikom Elvisom Sršenom – Noom, te ljetni hit „Olako“ sa senzacionalnim Igorom Geržinom prava su uvertira u najnoviji autorski singl naziva „Sve istine i laži“. Radi se o fluidnoj synth-pop pjesmi pomalo sanjarske atmosfere u kojoj je Ivani u pomoć priskočio dugogodišnji suradnik Alen Križaj.

Prateći videospot za novi singl djelo je riječkih umjetnika Ire Tomić i Johna Karduma, čime se Ivani ujedno ostvarila davna želja o suradnji s ovim maštovitim duom. Videospot je sniman na lokacijama na području općine Klana, a uz spomenute Iru i Johna, u snimanju su sudjelovali i Cvita Sesar (make-up), Maja Mikitišin (frizura) te dboki Sound and Light.

Sve istine i laži“ je Ivanin autorski uradak

O spotu i suradnji Ira i John otkrivaju: „Spot je sniman u gustim šumama i na čarobnim livadama smještenim između vrhova blizanaca u zaleđu Rijeke, pa nam je tako društvo radio Ivanin alter ego u obliku mudre lisice i njezinih prijatelja. Projekcije po drveću stalno mješaju stvarni i nestvarni svijet, odnosno lažni i istiniti, pa tako Ivana malo leži na predivnoj livadi, a malo na “green screenu” iza kojeg pušta svoju publiku da projicira neke svoje laži, istine i viđenja“.

„Sve istine i laži“ autorska je pjesma Ivane Kindl (tekst, glazba, aranžman) i Alena Križaja (glazba, aranžman, produkcija) snimljena i producirana u zagrebačkom Morris studiju. Zvuk pjesme inspiriran je dreamy pop bendovima i electro pop solistima koje Ivana sluša zadnjih godina.

«Pjesma ‘Sve istine i laži’ progovara o tome koliko smo podložni lažima, a osjetljivi na istinu. Svjedoci smo vremena u kojem se iskrenost poistovjećuje s mržnjom, a to je potpuno iskrivljena percepcija. Zato je u refrenu opisan osjećaj slobode i osvještenja kad odbacimo ego i otvorimo um», otkriva Ivana o novom singlu.

Video je dostupan putem službenog YouTube/Vevo kanal Ivane Kindl, a pjesma je hrvatskoj publici u digitalnom obliku dostupna putem Deezer i Google Play platformi.

Foto: Ira & John