Ivana Kindl predstavlja novi autorski singl – pjesmu “Budi mi blizu”

Objavljen je i prateći video, u kojem Ivana nosi haljine našeg priznatog dizajnera - Ivice Skoke!

Podijeli objavu

Iz glazbenog i autorskog pera naše ponajbolje vokalistice – Ivane Kindl, stiže novi singl! Pjesma “Budi mi blizu” njen je novi autorski uradak, koju uz nju ponovno supotpisuje njen životni partner, basist i producent Alen Križaj, a u kreiranju pjesme sudjelovao je i Srđan Sekulović Skansi!

Uz pjesmu je predstavljen i prateći videospot redatelja Dalibora Barića, a u kojem Ivana nosi haljine našeg priznatog dizajnera Ivice Skoke!

“Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo. Sviđa mi se gradacija pjesme, čvrsti ritam u kombinaciji sa suptilnom i zaraznom melodijom, te interpretacijom koja pred kraj eruptira uz dašak gospela”, otkriva Ivana Kindl o pjesmi “Budi mi blizu”.

Nakon odličnog prijema autorskih pjesama “Sve istine i laži” te “Ima nade”, koje su provele nekoliko mjeseci unutar HR Top 40 liste, očito je kako je Ivana Kindl u kreativnom zamahu, budući da ponovno autorski potpisuje i ovaj novi singl “Budi mi blizu”. U kreiranju glazbe pomogao joj je Alen Križaj, dok je za miks i master zaslužan Srđan Sekulović Skansi, s kojim je Ivana ostvarila svoju prvu suradnju!

Foto: Marko Horvat

Kako je već i spomenuto, prateći videospot potpisuje redatelj Dalibor Barić, koji je pjesmi dao poseban vizualni identitet. Upravo je on kreirao i predivne vizualizacije u Ivaninom videu za prethodni singl “Ima nade”, stoga ne čudi nastavak ove suradnje. I dok vizuali i animacije dočaravaju atmosferu pjesme, za styling u spotu pobrinuo se naš cijenjeni dizajner Ivica Skoko, čije predivne haljine Ivana nosi u ovom videu.

Ono što se u ovom trenutku može također otkriti je kako Ivana trenutno marljivo radi i na svom petom po redu studijskom albumu, čiju objavu iščekujemo sljedeće godine. Detalji o njenom novom albumu bit će poznati uskoro.

Novi singl „Budi mi blizu“ od ranije već svira u domaćem radijskom eteru, a od ovog petka, 2. studenog dostupan je diljem svijeta putem digitalnih glazbenih platformi – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa.