Podijeli objavu

Ivana Kindl predstavila je „Ima Nade – REMIXES“, s remixevima DJ-a i producenta Denisa Goldina, s kojim je surađivala i na remixu hit singla “Sve Istine i Laži”, te remixeve Tomislava Horvatinovića Jonesa. Izdanje je hrvatskoj publici dostupno na Deezeru i Google Playu.

Pjesma Ivane Kindl, „Ima Nade“, još jednom je dobila sasvim novo ruho. Ovaj put je za njezin novi zvuk zaslužen Denis Goldin. Njegov producentski rad je, osim u Hrvatskoj, široko prihvaćen i izvan granica Hrvatske, čije radove u svoje setove uključuju Nicky Romero, Ummet Ozcan, Daddy’s Groove i mnogi drugi. „Radeći na remixu Ivane Kindl uvijek uživam u njezinom posebnom glasu koji ima ono “nešto”, a kad pridodamo i predivan tekst pjesme u kojem se možemo i sami prepoznati onda nije teško pronaći inspiraciju. Kod ovog remixa cilj mi je bio dobiti mix stilova trance/chill/deep house s naglaskom na vokal. Zvukom gudača naglasiti nježnost, a dance zvukom klavira i snažnom bass linijom poticati na ples”, rekao je Goldin.

Tomislavu Horvatinoviću aka. Jonesu, iz koprivničke NEXUS produkcije je rad na remixu ostao u pozitivnom sjećanju: „Uvijek je zadovoljstvo raditi remix singla pjevačice kalibra poput Ivane Kindl. Njena izrazita muzikalnost i kristalan, senzualni glas kvalitete su o kojima svaki producent može samo sanjati. Nadam se da će slušateljima ljetni dani, dani zabave i plesa uz ovaj remix još ljepše proći!“

„Ima nade“ autorska je pjesma Ivane Kindl i Alena Križaja. Pjesma se svidjela mnogima, a na radijskim valovima dosegla je i Top 10 pozicije HR Top 40 ljestvice, službene ljestvice radijskog emitiranja glazbe. Uz to, pjesma je predložena i kao hit rujna za nagradu Cesarica. Za pjesmu je bio predstavljen i službeni videospot u režiji Dalibora Barića.

Ivana Kindl trenutno završava novi singl „Budi mi blizu“ koji će publici predstaviti krajem listopada.