Podijeli objavu

Nakon odličnog prijema pjesme „Sve istine i laži“, koja je nekoliko mjeseci bila unutar HR Top 40 liste najemitiranijih domaćih singlova u radijskom eteru, kao i nagrade ‘Svijet diskografije’ HR2 radija za Hit mjeseca, Ivana Kindl predstavlja novi singl i prateći videospot – autorsku pjesmu „Ima nade“, koju uz nju supotpisuje i njen životni partner, basist i producent Alen Križaj.

Pjesma „Ima nade“ od ranije plovi radijskim valovima, a od ovog petka, 30. ožujka, je dostupna i putem digitalnih glazbenih platformi, te je predstavljen i prateći videospot, redatelja i umjetnika Dalibora Barića, koji je vizualima, animacijama i efektima savršeno dočarao atmosferu pjesme. Za većinu odjevnih kombinacija u Ivaninom spotu zaslužan je Zoran Aragović (BiteMyStyle), a video je dostupan putem Ivaninog službenog YouTube VEVO kanala.

„Pjesma je atmosferom svojevrsni nastavak na prethodni singl, sanjivog prizvuka i čvrste poruke. Govori o ‘čišćenju’ od loših međusobnih odnosa i pronalasku vjere u sebe“, otkriva Ivana Kindl.

Kako je već naglašeno, Ivana je zaslužna za tekst, glazbu i aranžman pjesme „Ima nade“, dok se Alen Križaj uz glazbu i aranžman pobrinuo i za produkciju, a čitav materijal snimljen je u zagrebačkom Morris studiju.

Pred Ivanom Kindl svakako je vrlo uzbudljivo i produktivno razdoblje, jer uz objavu novog singla najavljuje i svoj koncertni povratak – naime, u zagrebačkom klubu Sax! će 3. svibnja 2018. održati svoj iščekivani samostalni koncert! Ovim koncertom, na kojem će svojim vrhunskim bendom i pratećim vokalisticama izvesti presjek svoje 16-godišnje karijere, na svoje će doći svi glazbeni sladokusci i ljubitelji Ivaninog glasa, opusa i neposredne energije.

Foto: Marko Horvat

„Na repertoaru će se naći hitovi – „Utjeha“, „Sve istine i laži“, „Dobra stvar“, „Oči“ kao i pjesme s početka karijere, te gospel brojevi s Porinom nagrađenog albuma „Gospel u komediji“. Ponekim coverom podsjetit ću publiku na nekadašnje hit večeri četvrtkom u Sax!-u, a pridružit će mi se i gosti – renomirani saksofonist Igor Geržina, s kojim sam ostvarila suradnju na prošlogodišnjem hitu „Olako“, te mlada zvijezda u usponu, pjevačica prekrasnog glasa, Zsa Zsa“ zaključila je Ivana.

Ulaznice za koncert u klubu Sax! mogu se kupiti od 3. travnja na blagajni kluba, po cijeni od 50 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 19 sati.