Podijeli objavu

Zagrebačka će publika 3. svibnja u Saxu moći uživati u izvedbama jedne od najboljih hrvatskih vokalistica i njezinih gostiju. Izlaskom novog singla i pratećeg videospota za pjesmu „Ima nade“, Ivana Kindl najavila je i samostalni koncert koji će održati u kultnom zagrebačkom klubu.

Ivana je s novim hitom izuzetno brzo polučila veliki uspjeh na radio postajama te i ovaj put osvojila srca svojih fanova. Prema izvještaju HR Top 40, ostvarila je i najveći prošlotjedni skok na listi te se s pjesmom “Ima nade” nalazi na visokom 9. mjestu najemitiranijih domaćih singlova.

Ova cijenjena glazbenica iznimnih vokalnih sposobnosti vraća se u klub Sax! održati dugo iščekivani samostalni koncert na kojem će, zajedno sa svojim vrhunskim bendom i uz prateće vokale, izvesti presjek svoje 16 godina duge glazbene karijere.

Na repertoaru će se naći hitovi poput „Utjeha“, „Sve istine i laži“, „Dobra stvar“, „Oči“ kao i pjesme s početka karijere, te gospel brojevi s Porinom nagrađenog albuma „Gospel u komediji“. Ivana je najavila da će i ponekim coverom podsjetiti publiku na nekadašnje hit večeri koje su se održavale četvrtkom u Saxu.

Ivani Kindl na koncertu će se pridružiti i posebni gosti – renomirani saksofonist Igor Geržina, s kojim je ostvarila suradnju na prošlogodišnjem hitu „Olako“ te mlada zvijezda u usponu, pjevačica prekrasnog glasa, Zsa Zsa.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 70 kn na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 20 sati.