Ivana Kindl i Fil Tilen predstavljaju remixeve uspješnih singlova

by pro 22, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nakon što je singlom „Ko vam je reko“ predstavio hrabar iskorak u nepoznato, u autorskom i produkcijskom smislu, Fil Tilen objavio je remix ovog iznimno uspješnog singla, za koji se pobrinuo Marko Gaćina, frontmen benda Brain Holidays, bolje poznat kao Marcus G.

Kao što je i najavljeno, „Ko vam je reko – Marcus G Remix“ od ranije plovi radijskim valovima, a od ovog petka, 22. prosinca, dostupan je i u digitalnom obliku, putem Deezera i Google Playa.

Odlučili smo se za remiks singla jer pjesma ima potencijal da se obradi na mnogo kreativnih načina, odmah nakon izdavanja javilo se dosta producenata i DJ-a koji su željeli napraviti svoju verziju pjesme. Singl je u međuvremenu postigao odlične rezultate na glazbenim platformama i u radijskom eteru tako da je obrada bila logičan slijed. Marko Gaćina iz najpoznatijeg hrvatskog reggae benda Brain Holidays, pod pseudonimom Marcus G odradio je odličan produkcijski posao i njegova verzija je odabrana kao official remix. Žanrovski se nije puno odmicao od korijena pjesme ali obukao ju je u novo ruho, točnije robotsko super odijelo. Početkom 2018. pod etiketom Universal Music izlazi novi singl ‘Paranoja’ a do onda uživajte u remiksu koji je namijenjen prvenstveno klubovima.“ – Fil Tilen o remixu i daljnjim planovima.

Vrijedi spomenuti kako videospot pjesme „Ko vam je reko“ broji više od 1,3 milijuna YouTube/VEVO pregleda. Osim te brojke, pjesma je do sada imala nekoliko interesantnih radijskih i digitalnih ostvarenja – našla se u HR Top 40, a  tijekom ljeta je bila najstreamija domaća pjesma na Deezeru, kao i jedna od najtraženijih pjesama na Shazamu.

Ivana Kindl i Denis Goldin nedavno su predstavili remix singla „Sve istine i laži“, koji je dostupan u radijskom eteru, a od ovog petka, 22. prosinca, dostupan je i u digitalnom obliku, putem Deezera i Google Playa.

Nakon uspjeha singla u radijskom eteru i na digitalnim platformama, Denis se javio za suradnju, što mi je iznimno drago jer volim surađivati s kvalitetnim i talentiranim ljudima. Bio je poprilično nabrijan i brzo je posložio remix, za koji vjerujem da će se svidjeti poklonicima elektronske glazbe. Budući da je pravi klupski đir i nije tipičan remix, meni se sviđa još više jer fino fura na čagicu.“ – Ivana Kindl o suradnji s Denisom Goldinom.

DJ i producent iz Pule – Denis Goldin već godinama osvaja top ljestvice diljem svijeta. Goldin uživa podršku renomiranih izvođača elektronske glazbe kao što su Nicky Romero, Ummet Ozcan, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears,… Nakon velikog uspjeha pjesama „Everything In The World“, Heartbeat“ te „Endless Summer“, nastalih u suradnji s američkim pjevačem Robom Hazenom, Denis Goldin u ruke je uzeo sve uspješniji singl „Sve istine i laži“ Ivane Kindl.
Singl „Sve istine i laži“ u Denis Goldin Remixu dostupan je u radijskom eteru, a od danas je hrvatskoj publici dostupan i putem YouTube/Vevo kanala Ivane Kindl te na digitalnim glazbenim platformama.