Podijeli objavu

Poznato je, kako je koncertna turneja #samoljubav, Tonyja Cetinskog izašla iz regionalnih okvira i postala svjetska. Ništa čudno, reklo bi se, kada je zajedno sa svojim bendom, ovu glazbenu priču podignuo, na do sada neviđenu razinu.

Zanos, emocije, energija i atmosfera, u svakom novom gradu, najbolje opisuju, zašto je Tony sve ove godine u vrhu.

#samoljubav za tjedan dana, četvrtak 19.09. od 21h, dobiva zasluženi nastavak. Novi koncert i glazbeni doživljaj, pod nazivom Tony i prijatelji, zakazan vam je u legendarnim Križankama, u Ljubljani!

Uvijek promišljajući, ali i radeći na sebi, da bude bolji i zabavniji, Tony je uz već najavljenu gošću Ninu Badrić, ovoga puta pozvao i jednog posebnog gosta.

Riječ je o njegovom prijatelju, ali prije svega odličnom glazbeniku, te jednom od najslušanijih i najtraženijih kantautora, Ivanu Zaku.

Foto: Vinko Pešić & Milan Lakić

Glazbeno zadovoljstvo, koje će vam ovaj dvojac priuštiti sa pozornice u Križankama, vrlo je lako zamisliti. Ime Ivana Zaka, godinama je jamac odličnih koncerata. Njegove pjesme, redom su hitovi, koji mjesecima vladaju radijskim i televizijskim eterima, te top listama, a nagrade struke i publike, teško je i pobrojati.

Foto: Martina Japundžić

Tonyju će se na koncertu pridružiti Nina Badrić i Jure Brkljača.

I ovim izborom prijatelja, Tony je po tko zna, koji put pokazao kako mu je sreća dijeliti pozornicu sa kolegama, a zadovoljna i nasmijana lica fanova, najveća su mu nagrada svih ovih godina.

Ne propustite stoga još jedan glazbeni spektakl u sklopu koncertne turneje #samoljubav, jer Tony Cetinski, Nina Badrić, Jure Brkljača i Ivan Zak, svaki na svoj način garantiraju vam nezaboravan doživljaj u Križankama, Ljubljani, 19.09. od 21 sat.

Ulaznica je sve manje, a svoju potražite već danas putem sustava Eventim.si