Podijeli objavu

Ljetna terasa Vintage Industriala u srijedu, 5.9. bit će protkana zvucima brojnih Vatrenih uspješnica povodom ekskluzivnog zatvorenog koncerta kojeg Vatra poklanja svojim najvjernijim fanovima koji su kupnjom ulaznice za veliku proslavu Vatrinog 20. rođendana 5.4.2019. u Domu sportova ujedno osvojili i upad na zatvorenu svirku te druženje s bendom!

Svirka počinje u 20 sati, a na ulazu je samo potrebno pokazati kupljenu ulaznicu za Vatrin koncert u Domu sportova!

„Veliko nam je zadovoljstvo nakon ljetne turneje po trgovima i festivalima održati i jedan intiman koncert na novouređenoj terasi najboljeg kluba u gradu, Vintage Industriala.

Prvih 200 kupaca ulaznice za naš koncert u Domu Sportova neće dobiti običan skriveni koncert i baš zato se veselim  05.09. i druženju s našim fanovima.“ – Ivan Dečak

Foto: Mare Milin

Uz zagrijavanje za proslavu okruglog rođendana u Domu sportova u intimnoj atmosferi Vintage Industriala s najvjernijim fanovima, Vatra je pripremila još poneka iznenađenja.  Dečki iz Vatre nakon svirke družit će se s fanovima i dijeliti im potpisani poklon iznenađenja! Vidimo se u Vintage Industrialu u srijedu, 5.9.!

Cijena early bird ulaznica do 1.9. iznosi 60 kuna, a dostupne su na sljedećim prodajnim mjestima:

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb
Rockmark |
Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records |
Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka |
Splitska 2a
Prodajna mjesta Eventima

ONLINE Eventim.hr