Podijeli objavu

Antivalentinovska petica koja će se održati u petak 14.02. i subotu 15.02.2020., u Boćarskom domu, bit će definitivno najluđe izdanje tradicionalnog festivala koji u mjesecu zaljubljenih svake godine željno iščekuju svi koji žele dobar provod i pravu feštu ove godine pod sloganom – ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!’

Dvije večeri, odlični izvođači, totalno drukčiji glazbeni program i posebna iznenađenja koja nam iz godine u godinu marljivo pripremaju idejni začetnici Let 3, garantiraju fenomenalan tulum koji se niti ovaj put jednostavno ne smije propustiti.

Prva večer u znaku je cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne muzike, a uz već najavljene Neki to vole vruće i Kuzma & Shaka Zulu, pozornicom će zavladati vodeća imena ove glazbene ere – Minea, Ella i I.Bee s kojom smo malo porazgovarali prije Antivalentinova.

Ella, Minea i ti zadnjih godina oživile ste ponovno cro dance glazbu devedesetih. Kako mlađe generacije reagiraju na hitove ‘Iza ponoći’ ili ‘Šumica’?

  • Izuzetno sam sretna i ponosna što su mlade generacije prepoznale i osjetile pozitivnu energiju hitova iz 90-tih. Dolaze na koncerte i jako se dobro zabavljaju. Pjevaju iz sveg glasa, dođu čak kostimirani u stilu 90-tih, u šarenim i ludim kreacijama. I svaki nastup bude krcat publikom i fanovima tog vremena. Woow 🙂

Dašak tih devedestih donijela si i u singlu ‘Vrati me u disco’. Kako je nastala suradnja sa Radiofonikom?

  • „Vrati me u disco“ je moj novi hit za 2019.-u, nakon duže pauze. Kao i svi moji najveći hitovi u karijeri poput „Godinama“, „ Imam te“, „Šumica“, „Predaleko“ i još mnogi drugi – jednostavno se desio. Kada dođe inspiracija i spoje se mjesec i zvijezde u svemiru, pjesma se spusti u naše glave i krenemo ju materijalizirati u neke frekvencije koje pašu ljudskom uhu. Tako nekako ja to vidim. 😀

Što nam spremaš u ovom prvom dijelu godine, do ljeta?

  • Spremam vam novi mega hit „Celebrity“, napisala sam autobiografsku knjigu „Devedesete“, koja će uskoro izaći, a izdaje ju nakladnička kuća „Znanje“. Sam naslov govori o čemu sam pisala 🙂 – o dance glazbi, o tome kako sam stvorila I.Bee i sve moje albume i pjesme. O ratu i miru, o ljubavi i boli, radosti i tuzi, o strahu i hrabrosti, prijateljstvu, o mojoj 30-godišnjoj karijeri i ulozi poznate pjevačice. Radim još i na kazališnoj predstavi, prema istoimenoj knjizi Devedesete“ i na još nekoliko prekrasnih, zabavnih projekata. Jer čini mi se da je moj zadatak na ovoj planeti da budem sretna i činim druge ljude sretnima time što se dobro zabavljamo kroz glazbu i showbizz.

Zašto bi mlađe generacije trebale doći na AntiValentinovo i poslušati I Bee, Mineu i Ellu?

  • Zato jer je to predobra vibra i super pozitivna energija. Otvaraju se srca i širi se ljubav. Zato smo i odabrali 14.2.2020. – da bude puno ljubavi ❤!