Podijeli objavu

InMusic festival je najveći i najpoznatiji festival u Hrvatskoj, a kroz samo par dana, slijedi i ovogodišnje izdanje festivala. Svake godine okupe najveća imena regije te neke od svjetski poznatih i priznatih glazbenika.

Ove godine ćemo na Jarunu slušati velika imena kao što su Alice In Chains, Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, David Byrne i St.Vincent, a od regionalnih zvijezda ćemo slušati Jinx, Straight Mickey and the Boyz, Irenu Žilić, Liku Kolorado i Sanu Garić. Cjelokupni line up broji više od četrdeset izvođača, koji će prirediti pravi spektakl u tri dana, koliko traje festival.

Ulaznica više gotovo da nema, što nije iznenađenje jer InMusic je već svjetski priznat festival, pa se tako ljudi iz cijele regije (a i šire) slijevaju u Zagreb kako bi mogli doživjeti iz prve ruke kako to izgleda. Dobra glazba, dobra hrana i kampiranje na otvorenom, samo su neke od stvari koje privlače ljude!

Osim odličnog line upa, bit će organizirane razne radionice, prijenos nogometnih utakmica, ali i karaoke, kojima se posebno veselimo! Nadamo se da će kao i svake godine do sada, Jarunom zavladati partijanerska atmosfera o kojoj će se pričati još dugo…