Indira Levak objavila prvu pjesmu otkako je otišla iz Colonije

by srp 18, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu “2 luđaka” koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević.

“Da bi pjesma došla do srca publike potrebno je ispuniti sva njihova očekivanja, ali i biti iskren. Ja nikada ne kalkuliram pa tako ni kod pjesama. Kad čujem ritam koji me pokreće, melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, e onda znam da je to pjesma za mene. Upravo to se dogodilo kada sam čula ‘2 luđaka’, a sada me zanima reakcija moje publike, njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala s ekipom u studiju, dala sam im smjernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio”, izjavila je Indira koja mnogo očekuje od ove pjesme.

“Za Indirinu pjesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J.Miljan”, rekao je autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspješno surađivala na nekim projektima pa je nastavak suradnje bio logičan slijed – piše index.hr

Spot je sniman u Samoboru, na nekoliko lokacija, a Indira u spotu mijenja atraktivne kostime te haljinu koju potpisuje Krie Design. Uz Indiru, u spotu se pojavljuje J.Miljan koji izvodi dio pjesme, DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku cijeloj priči koju su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Foto: Jure Perišić