Imset i the Dire Straits Experience raspjevali publiku prve večeri Adria Summer Festivala

by srp 21, 2019Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Na medulinskoj rivi podno Malina sinoć je u dobrom, starom i već tradicionalnom rokerskom duhu otvoren peti Adria Summer Festival! Miks generacija okupio se na najljepšoj pozornici pod oblačnim nebom, iščekujući dolazak nasljednika legendarnih Dire Straitsa.

Prolazni ljetni pljusak na tren je zaprijetio nastupima izvođača prvog dana festivala, no na kraju se pokazao idealnom uvertirom u večer! Tako je Imset, slovenski bend sačinjen od talentiranih mladića koji već iza sebe imaju brojne nagrade i odlične nastupe, žestokim autorskim stvarima ali i coverima poznatih pjesama poput „In The End“ Linkin Parka, dobrano zagrijao publiku i atmosferu za dolazak zvijezda večeri.

Press

Kako je od njih bilo i očekivano, The Dire Straits Experience vratili su fanove u neka lijepa vremena i prizvali mnoga sjećanja koja ih vežu uz stihove i taktove uspješnica poput „Why worry“, „Romeo and Juliet“ i „Walk Of Life“.

Press

Besprijekoran Chris White na saksofonu i spektakularna glasovna izvedba Terenca Reisa vrhunski su zaokupili pažnju publike koja je razdragano plesala i pjevala uglas tijekom najdražih hitova, unatoč kapima kiše koja je povremeno pokušavala naći svoje mjesto među obožavateljima. Čak dva sata koncerta proletjela su u trenu, a pri samom kraju Medulinom su zaorili taktovi jedne od najpoznatijih pjesama benda – „Sultans of Swing“. To je izazvalo erupciju oduševljenja u publici koja je zadovoljno komentirala kako zvuči „kao nekad“.

Press

Tako je prva večer ovog omiljenog festivala, poznatog po punim koncertnim nastupima izvođača, završena na najljepši mogući način! Danas posjetitelje na istom mjestu očekuju Parni valjak, Severina i Sakramenski. Pozivamo obožavatelje da na vrijeme zauzmu svoje mjesto pod, prema prognozama svakako vedrijim, medulinskim nebom i pripreme se na više od 4 sata svirke i plesa. Program započinje točno u 21:00 pa nemojte kasniti!

Press