Podijeli objavu

Više od pet godina nakon open air partya na plaži Banj u Šibeniku gdje ga je lokalna publika uživo čula prvi i jedini put, Felver će se sredinom siječnja Šibenčanima konačno predstaviti samostalnim cjelonoćnim nastupom.

U sklopu klupskih večeri birane elektroničke glazbe koje su do sredine prosinca bile organizirane subotom u SunXbaru, Felver će svoj istančani glazbeni ukus i nadaleko poznati umjetnički senzibilitet, 13. siječnja predstaviti u klubu Kuglana na Šubićevcu.

Dašak onoga što se pod njegovom redateljskom palicom razvijalo kroz Stereo Studio, Masters, Funk i konačno Stereotip, Šibenčani su sredinom prosinca osjetili na ‘Stereo Pulse’ večeri Dava i Omara u Sunx-u, no to je bila tek uvertira za nadolazeći imaginarij Marijana Felvera.

Zanimanje publike za to šibensko gostovanje je nemalo i podjednako uzbuđuje zadarske i splitske fanove umjetnika koji klupskom i house scenom nacije, ali i regije, suvereno dirigira više od četvrt stoljeća.

Zato nije nimalo čudno da su organizatori Felverov ‘Imaginarij’ odlučili preseliti u novi prostor koji može primiti puno više posjetitelja i čiji će interijer, zbog nadolazećeg partya, biti značajno izmijenjen. Serijom adaptacija i nizom intervencija u prostoru, Kuglana će tijekom plesnih večeri subotom dobiti onaj minimalistički RatCat štih na koji je publika već navikla.

Imaginarij Marijana Felvera započinje u subotu, 13. siječnja, s početkom u 23 sata – na NOVOJ lokaciji noćnog kluba Kuglana na Šubićevcu.