Ilma Karahmet oduševila novom pjesmom “Oči kesten boje”

by pro 6, 2023Domaća glazba, Vijesti

Jedna od najpopularnijih bosanskohercegovačkih pjevačica i miljenica publike koja je oduševila regiju prije nekoliko godina svojim nastupima u popularnom glazbenom showu ne prestaje nizati hitove. “Oči kesten boje” se pridružuje nizu pomno odabranih pjesma za Ilmin prepoznatljiv vokal.

Novu pjesmu je nekadašnja pobjednica showa “Zvijezde” čuvala u ladici više od 5 godina, a da je sada bio pravi trenutak za objavu dokazuju sjajne reakcije na pjesmu i brojni pregledi na njezinom YouTube kanalu.

“Ova pjesma je bila među prvima koje sam odabrala za album i mnogo zavoljela na prvo slušanje. Čekala je svoje vrijeme i sretna sam da je konačno ugledala svjetlo dana. Nadam se da će ući u vaša srca! Hvala svima koji su sudjelovali na projektu, a posebno hvala mojim vjernim fanovima što ste uvijek uz mene i što vole moju muziku”rekla je karizmatična Ilma.

Talentirana pjevačica imala je privilegiju godinama učiti od najboljih poput Jacquesa Houdeka, Marije Šerifović, Zdravka Čolića i Nine Badrić što se vidljivo odrazilo na njezin glazbeni izričaj.

Ilmu je publika jako zavoljela kroz hitove poput “Neko nije”, “Ništa tvoje”, “Ginem ponosno” i duet sa Mirzom Selimovićem “Mora da je ljubav”, a “Oči kesten boje” je odličan dodatak koji mladu pjevačicu vodi prema novom albumu.

Snažan i pamtljiv tekst osvajaju na prvo slušanje, a ova pjesma je jedna od prvih uopće koje je Karahmet odabrala za album. Nova pjesma označila je suradnju s tekstopiscem Sašom Lazićem, koji je također zaslužan i za glazbu, dok je aranžman napravio Ilmin dugogodišnji suradnik Marijo Pajić.

Lijepa Ilma se u novom video spotu visoke produkcije našla u ulozi anđela, a za potrebe snimanja na sebi je više sati nosila teška krila kroz više pejzažnih lokacija u susjednoj BiH. Za vrhunske kadrove zaslužan je redatelj Haris Dubica.