Podijeli objavu

Il Volo, senzacija iz Italije koja je oduševila Andreu Boccellija I Barbru Streisand, u petak prvi put nastupaju u Hrvatskoj, a ulaznice za koncert opernog pop trija još uvijek stignete nabaviti u sustavu Eventim.

Talijanski pop trio Il Volo prvi put dolazi u Hrvatsku, a njihov dugoočekivani koncert u Areni Zagreb bit će dobra uvertira u božićne blagdane.

Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23) obećali su koncertni spektakl koji će se dugo pamtiti, a da unatoč slavi ne glume velike zvijezde govori i činjenica da nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva uoči zagrebačkog nastupa.

– Nikad nemamo nekakve velike zahtjeve no prije svakog koncerta moramo pojesti tanjur dobre tjestenine – kažu dečki. U iščekivanju nastavka europske turneje Ignazio, Piero i Gianluca nedavno su posjetili Libanon. Ondje su snimili koncert “Božić u Libanonu”, koji će se 25. prosinca premijerno prikazati na talijanskoj RAI televiziji. Također, posjetili su i proveli tri dana s talijanskim vojnicima koji se ondje nalaze u mirovnoj misiji.

– Proputovali smo puno no moramo priznati da nam je Zagreb ostao u lijepom sjećanju. Jako ste pristupačni i susretljivi, zaprao, dosta ste slični nama Talijanima, a I grad je prekrasan – kaže slavni trojac, koji su prije nešto više od mjesec dana posjetili hrvatsku metropolu.

Operni pop trio, nazivaju i nasljednicima Tri tenora, a njihov žanr “popera” jer kombiniraju ta dva stila. Njihov potencijal otkrio je jedan od Tenora, Plácido Domingo, s kojim su radili na projektu Notte Magica. Riječ je o posveti Domingu, Carrerasu i Pavarottiju, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac, a koje ćemo imati prilike čuti u Areni. Spektakularan nastup ovih genijalnih mladih pjevača, koji su oduševili mnoge svjetske zvijezde poput Andree Bocellija i Barbre Streisand s kojom su bili i na turneji, održat će se 21. prosinca u Areni Zagreb.

Ulaznice po cijeni već od 220 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventim I na svim prodajnim mjestima Eventima.