Podijeli objavu
Foto: B. Prezelj za HRT

Igor Geržina gostuje večeras u glazbenoj emisiji Koktel-bar, a u goste mu dolaze i tri sjajne pjevačice: Meri Cetinić, Ivana Kindl i Željka Veverec. Emisija “Koktel-bar”urednice i voditeljice Uršule Tolj emitirat će se utorkom na HTV 2 u 20.05 sati.

Poznati saksofonist novu je godinu započeo aktivno i kako drugačije, nego uz glazbu, gostovanjem na tradicionalnom novogodišnjem koncertu Tamburaškog orkestra HRT-a održanom sinoć u HNK. S fanovima na društvenim mrežama podijelio je i sjajne vijesti da se posljednji instrumentalni singl s Porinom nagrađenog albuma, “Eastern Magic” ft.Magdalena Chovancova nalazi na 13. mjestu “Top 100 Indie Songs of 2017” na američkoj smooth jazz radio postaji The Oasis.

U večerašnjoj emisiji Koktel-bar doznat ćemo sve o Igorovoj karijeri, suradnji s velikim brojem hrvatskih, ali i inozemnih glazbenika na sveukupno 123 studijska izdanja, kako je to biti frontmen, a saksofonist. Saznat ćemo i hoće li ikada zapjevati, a o tome kakav je suradnik govorit će njegove sjajne glazbene gošće: Meri Cetinić, Ivana Kindl i Željka Veverec.

Igor će gledateljima predstaviti i svoju Božićnu saksofonsku bajku koja se održava u sklopu Adventa na Europskom trgu, a završava u ovaj četvrtak, 4. siječnja kada će Igorova gošća biti prva pobjednica showa The Voice, Nina Kraljić. Koncert počinje u 20 sati na Europskom trgu.