Podijeli objavu

Dok se novi elektro pop singl Ide Prester “Dodir” uspješno emitira na radio i TV postajama, streaming servisima te YouTubeu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida team predstavljaju Dodir u akustičnom aranžmanu.

“Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je Dodir stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli.” – kaže Ida Prester, autorica pjesme i dodaje “Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota – savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta.”

Osim klupskog synth pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma, Dodir sada imamo prilike slušati i uz akustičnu gitaru te lagane udaraljke. Ovu verziju pjesme osmislio je gitarist Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari – također članovima Lollobrigide – odsvirao pjesmu.

Spot za Dodir unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad.

“Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota.” – objasnila je Ida.

Možda Dodir unplugged dotakne i vas te postane soundtrack za nadolazeće ljetne dane.