Iako tek stiže na glazbenu scenu, Domenica Dragoje nam se predstavlja prvim singlom naziva “Vraćam se”

Podijeli objavu

Kada čujete pjesmu “Vraćam se” mlade Domenice Dragoje, iznenadit će vas kada saznate da je ova 19-godišnjakinja sama napisala glazbu i tekst za svoj prvi singl.

Talentirana glazbenica je ugodno osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni, a oko sebe je okupila fantastičan tim i u nastanku nove pjesma i spota su joj pomogli Predrag Martinjak Peggy koji je zaslužan za aranžman, dok je spot nastao u režiji Renea Galla.

Iako tek kreće u osvajanje hrvatske glazbene scene, ova mlada i perspektivna pjevačica cijeli život je okružena glazbom. Svoje prve glazbene korake započela je kao članica DZ Klinci s Ribnjaka, pjevala je i u djevojačkom zboru Zvjezdice te je nebrojeno puta sudjelovala u raznim dječjim glazbenim projektima, tv reklamama te je u svojih devetnaest godina prikupila lijepo glazbeno iskustvo. Još kao dijete snimila je nekoliko dueta i to s Ivanom Kindl, Jacquesom Houdekom i Majom Vučić.

Ljubav i veliki talent prema glazbi naslijedila je od svojih roditelja – oca Silvestra Dragoja, frontmena i dugogodišnjeg člana grupe Neki to vole vruće i majke Branke Delić, koja je također pjevačica i zaljubljenica u pop i soul zvuk.

Domenica je završila glazbenu školu “Vatroslav Lisinski” te svira klavir i gitaru. Uz redovan Studij odnosa s javnošću glazba joj je glavna preokupacija. Najbolje se snalazi u popu, a omiljeni izvođač uz kojeg se najradije opušta i čije pjesme vrlo rado zasvira na klaviru i gitari je Oliver Dragojević.

Domenici želimo još puno lijepih samostalnih uradaka i veselimo se novim pjesmama!