I Bee, Ella, Neki to vole vruće i DJ Neno Belan u Boogaloou!

by ruj 23, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Boogaloo je postao pravi hram 90’s Cro Dancea! Da je tomu tako, potvrdit će i koncert koji će se održati u petak, 25. listopada kada će u tom klubu gostovati I Bee, Ella (uz posebne goste Mandy) i Neki to vole vruće.

Za dobru atmosferu nakon njihovih nastupa zaduženi su DJ Neno Belan i DJ Mrx. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u Boogaloou, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili preko sustava Entrio, na dan će koštati 80 kuna.

I Bee ne treba posebno predstavljati. Tko nije zaplesao uz hitove kao što su “Šumica”, “Šumica 2”, „Da mu nisam dala“ “Imam te“, “Cigareta” “Nag“, kao da nije ni živio. Kraljica Cro dancea vrlo je rano ušla u svijet show businessa, a mnogi danas ne znaju da je npr. 1990. na HTV-u vodila emisiju „Top Cup“ s ni manje ni više nego Severinom. U svom najkreativnijem periodu uvelike je surađivala s Dinom Dvornikom, a suradnju s jednim drugim Dinom, Merlinom, donijela joj je Porina za hit godine za pjesmu „Godinama“. Izdala je devet studijskih albuma, od kojih se jedan zove „Žena devedesetih“. Ne, ona je kraljica devedesetih, a u Boogaloou će još jednom pokazati zašto!

Marinela Jantoš – Ella, „The Voice“ hrvatskog dancea, nedvojbeno je jedna je od ikona 90-ih i već se pomalo udomaćila u Boogaloou. U svibnju je nastupila s I Bee i Mineom, a prije toga je otvorila večer za još jednu legendu, Dr. Albana! Teško je zamisliti dobar party bez njenog najvećeg hita „Iza Ponoći”, a tu su još“Ponekad ludujem”, “Nađi mi ritam ludi”, „Deset puta“. Ovom prilikom kao posebni gosti uz nju će nastupiti kultni bend 90-ih Mandy, poznat ponajviše po hitu „Nisi me bio vrijedan ti“.

I pitaj mamu i pitaj tatu, kolike su režije. Ako i ne znaju to, znaju sigurno hitove doajena iz benda Neki to vole vruće. „California“, Teška vremena, „Medu moj i šećeru“, „Bojler, treba li dalje? Miroslav Stanić Jimmy i Silvestar Dragoje Šomi osnovali su Neki to vole vruće davne 1985. i vjerojatno kao rijetko koji jako dobro spajali đireve 80-ih i 90-ih. Da, bit će jako vruće u Boogaloou, to je jedino sigurno.