Podijeli objavu

Nije dugo trebalo da, nakon Koreje, Japana, Amerike i Kanade, konačno i Hrvatska dobije svoju inačicu glazbenog festivala najpopularnijih regionalnih izvođača na You Tubeu.

Open-air ‘Hype Beats Music festival’ okupit će na stadionu SRC Ljubica u Šibeniku 7. kolovoza tisuće mladih iz cijele regije kojima je na umu samo zabava uz ritmove novog glazbenog vala koji je već osvojio sve domaće diskoteke i klubove – piše jutarnji.hr

Više od godinu dana trajalo je pomno praćenje ‘trendinga’ na najpopularnijem glazbenom servisu na svijetu YouTubeu, pa više nema dvojbe da u Hrvatskoj mladi obožavaju izvođače kao što su Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Rasta, Senidah, ali i naša grupa Connect. Vidi se to iz desetaka milijuna pregleda njihovih spotova koji su postali već pravilo, a ne iznimka. Rijetko tko iz Hrvatske može se usporediti s ovako laskavim brojkama.

Na festivalu će kao posebna gošča nastupiti jedna, jedina i neponovljiva kraljica estrade Severina.

Organizatori ovog festivala mogu se pohvaliti kako su u samo tri dana od objave festivala preko on-line platformi prodali već preko tisuću karata, ali to je tek mali dio masovnog ludila koji nas očekuje u Šibeniku. Svi zainteresirani ulaznice mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.