Hrvatski klub uvršten u novu prestižnu listu najboljih noćnih klubova u svijetu

by lis 12, 2017Strana glazba, Vijesti

Odlična vijest i potvrda na kraju ljetne sezone stigla je u Dubrovnik i Culture Cluba Revelin. Još jedna svjetska top 100 lista najboljih klubova uvrstila je baš ovaj klub, Culture Club Revelin, na svoju listu. Kriteriji po kojima se ocjenjuju najbolji klubovi kao i konkurencija su veliki. Važno je ovo priznanje za cijeli Revelin tim, ali i bitna stavka u turističkoj ponudi grada Dubrovnika i Hrvatske.

International Nightlife Association objavio je popis 100 najboljih klubova svijeta, do kojeg je došlo izravnim glasovanjem od strane publike i profesionalnog žirija. Američki i španjolski klubovi u ovom izboru se ističu kao jedni od najboljih, ali i Hrvatska ima svog predstavnika. Culture Club Revelin zauzeo je 77. poziciju i tako s odličnom pozicijom startao na još jednoj prestižnoj svjetskoj listi top 100 noćnih klubova.

Službena je ovo potvrda kako se Hrvatska sve više turističkom ponudom predstavlja kao party destinacija namijenjena svim željnima dobre i kvalitetne zabave.

Velika zabava i dodjela nagrada upriličena je na Ibizi, a za komentar nam je bio dostupan PR Manager Cluba Revelin, Marko Plavčić: ”Zahvalio bi se cijelom timu i ekipi koja je sudjelovala u stvaranju i jačanju Revelina kao svjetskog branda i kao mjesta gdje se svi podjednako dobro mogu zabaviti. Ovo je veliko priznanje i poticaj s obzirom na to da očekujemo rezultate još jedne svjetske top liste koja nas je prošle godine uvrstila na 49. mjesto najboljih u svijetu. Mi i dalje nastavljamo s radom i pripremamo odličnu zimsku, te siguran sam nezaboravnu ljetnu sezonu za 2018. godinu. ”