Hrvatske ruže ponosno predstavljaju novu duhovno-domoljubnu pjesmu “Gdje god da me nose Bog i sudbina”

by ožu 5, 2024Domaća glazba, Vijesti

Nakon pjesme “Kardinale” koja služi na ponos svih Hrvata, grupa Hrvatske ruže sada predstavlja “Gdje god da me nose Bog i sudbina”, novu pjesmu prožetu nostalgijom i nacionalnim ponosom. Pjesma nosi snažnu poruku jedinstva i ponosa koja rezonira kroz svaki stih pjesme.

Nema nikakve sumnje da ćemo s usana hrvatskih navijača često slušati melodiju pjesme “Gdje god da me nose Bog i sudbina” prije i tijekom nadolazećeg Europskog nogometnog prvenstva koje će se početkom ljeta igrati u Njemačkoj. “Razglednice iz zemaljskog raja, to su slike moga zavičaja”, samo su neki od stihova odlične skladbe koja slavi našu domovinu i koja će se ujedinjeno pjevati.

Autor teksta je Nenad Ninčević koji velik broj zadnje objavljenih pjesama posvetio upravo domoljubnoj tematici. Glazbu i odličan aranžman za pjesmu potpisao je Branimir Mihaljević. Spojem dvaju hit autora domaće glazbe Hrvatske ruže su dobile odličnu podlogu za objavu nove pjesme čija tematika cilja na tradiciju i srca publike.

Talentirani mladi glazbenici Karlo Dogan, Antonio Maričević i Tomislav Brebrić okupljeni u glazbenu skupinu Hrvatske ruže uz Nenada Ninčevića emotivnom izvedbom pjesme ostavljaju snažan dojam na svom drugom objavljenom singlu.

Emotivna pjesma prema slušatelju prenosi nacionalni ponos, nostalgiju i privrženost bližnjima, a u njoj će se prepoznati i brojni naši iseljenici svih generacija. Za pjesmu je napravljen i prekrasan lyrics video koji približava domoljubne motive i teme za koje smo vezani kao narod.