Podijeli objavu

Sutra će se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji s početkom u 20 sati održati hrvatski izbor za pjesmu na Eurosongu Dora, a HRT je otkrio kako će zvučati pjesme šesnaestero izvođača, među kojima su i neka dobro nam poznata imena – piše index.hr

Najviše prašine podignulo se oko Damira Kedže i Indire Levak, a mnogi su uvjereni da će upravo netko od njih dvoje i pobijediti. Među finalistima su i prošlogodišnja natjecateljica Lorena Bućan, pobjednica prve sezone Zvjezdica Mia Negovetić, grupa Colonia u novom sastavu, Jure Brkljača i Alen Vitasović.

ISJEČKE PJESAMA MOŽETE POSLUŠATI NA FACEBOOK PROFILU EUROSONG HRT

Na opatijskoj pozornici sutra će ovim redoslijedom nastupiti izvođači o čijem će plasmanu odlučiti kombinacija glasova žirija i publike.

 1. Elis Lovrić – Jušto
 2. Bojan Jambrošić – Više od riječi
 3. Edi Abazi – Coming home
 4. Zdenka Kovačiček – Love, Love, Love
 5. Alen Vitasović & Božidarka Matija Čerina – Da se ne zatare
 6. Đana – One
 7. Aklea Neon – Zovi ju mama
 8. Nikola Marjanović – Let’s forgive
 9. Lorenzo feat Dino Purić & Reper iz sobe – Vrati se iz Irske
 10. Marin Jurić Čivro – Naivno
 11. Lorena Bućan – Drowning
 12. Indira – You Will Never Break My Heart
 13. Jure Brkljača – Hajde nazovi me!
 14. Colonia – Zidina
 15. Mia Negovetić – When it Comes to You
 16. Damir Kedžo – Divlji vjetre

Ovogodišnji Eurosong održat će se u nizozemskom gradu Rotterdamu 12., 14. i 16. svibnja. Hrvatska se natječe u drugoj polovini prve polufinalne večeri, kada će se pokušati plasirati u veliko finale. Prošlogodišnji hrvatski predstavnik Roko pjevao je pjesmu The Dream, ali u veliku završnicu nije uspio ući. Roko i finalisti ovogodišnjeg Voicea nastupit će kao gosti na Dori. Trebala je nastupiti i pobjednica Eurosonga 2018. godine Netta, ali je ona u zadnji tren otkazala nastup.