HR Top 40: Pravila igre imaju najviši ulaz: ‘Neopisivo smo sretni što su i radijski urednici prepoznali pjesmu i dali joj priliku u svom eteru’

Podijeli objavu

Lista HR Top 40 i prošlog je tjedna zabilježila zanimljive rezultate radijskog emitiranja.

Čak tri nove pjesme obogatile su cjelokupni poredak, a najviši ulaz, na visoko peto mjesto, ostvarila su Pravila igre.

Pjesma „Još si sve u meni“ četvrti je službeni singl s aktualnog albuma „Kako nam stvari stoje“ koji su dečki objavili u lipnju ove godine pod diskografskom kućom Menart.

„Sve pjesme na aktualnom albumu imaju za nas neko posebno značenje, ali jedna od dražih nam je svakako „Još si sve u meni“. Neopisivo smo sretni što su i radijski urednici prepoznali pjesmu i dali joj priliku u svom eteru. Hvala svima na velikoj podršci“! – ističu dečki iz benda Pravila igre.

Za ovu snažnu i osjećajnu pjesmu prožetu vrtlogom emocija, snimljen je i spot u predivnom ambijentu uz rijeku Kupu u Ozlju pod redateljskom palicom Darka Drinovca. Glavna akterica u spotu je predivna Sara Sečan te poznate hrvatske YouTuberice Lorin Nukić, Veronika Rosandić i Anđela Šimunović.

Smijeh, zagrljaji, poljupci i nevjerojatna energija i zajedništvo kojima Pravila igre zrače i kojima oplemenjuju svaku svoju pjesmu i video uradak, vinuli su ih u sam vrh hrvatske mlađe glazbene scene.