Podijeli objavu

Nakon što je godinu započeo objavom pjesme „Zima“, hvaljenog dueta s Ninom Kraljić i 2. mjestom na 67. Zagrebačkom festivalu, Marin Jurić-Čivro nastavlja publici predstavljati svoj novi studijski materijal. Novu pjesmu „Naivno“ premijerno je predstavio na ovogodišnjem izdanju Dore 2020 – Izboru hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

„Naivno je moderna mid-tempo electro/rock/funk pjesma, tekstom u kojem će se puno njih prepoznati. Marin je odradio izvrstan posao u vokalnoj izvedbi, a Beton Music tim je sastavio pjesmu te sam uživao u njenoj produkciji i mixu!“ otkriva Marko Matijević Sekul, producent s kojim Marin aktivno surađuje od 2017. godine te im je ovo peti zajednički singl! Uz spomenutog Sekula, pjesmu autorski potpisuju i Boris Kolarić te Maja Kolarić.

Svoje dojmove o novom singlu otkrio je i njen nositelj – Marin Jurić-Čivro: „Meni je „Naivno“ super stvar, priča svoju priču. Fuzija je više žanrova, i to mi se sviđa! Hvala ekipi koja je stvorila pjesmu, na toj poslastici!“

Marinovu izvedbu pjesme „Naivno“ na Dori 2020 pratilo je i kreativno rješenje – video-zid ispunjen animacijama i vizualima za koje su zaslužni studiji Visualia i UnderToon!

Za pjesmu „Naivno“ uskoro će biti predstavljen i prateći videospot.