Podijeli objavu

Nakon što su se okupile u Sarajevu, hotel Imperial u Vodicama ukazao je gostoprimstvo najljepšim djevojkama BiH.

Dvadeset finalistica izbora Miss BiH za Miss svijeta 2018. u prekrasnom ambijentu hotela, od prošlog tjedna pripremaju se za finalnu večer koja će se održati 30. rujna na sceni Bosanskog kulturnog centra u 21 sat uz direktan prenos na FTV.

Hotel Imperial svakodnevne obaveze ljepotica čini lakšim, jer nudi istinski komfor, udobnost, mir i opuštanje. Posjetiteljima nudi razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaj: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, TV salu, suvenirnicu, te koktel bar na plaži.

Finalistice 23. izbora pronašle su mjesto za sunčanje, kupanje i odmor na šljunkovitoj plaži, ali i na prelijepom bazenu hotela Imperial, u prekrasnom mediteranskom parku, u fitnessu, te masažama.

Djevojke uvježbavaju koreografiju, snimaju kataloge i videospotove, profesionalne modne fotografije za Babyliss Paris, kupaće kostime Exclusive Lingerie, svečanih večernjih i koktel haljina Paradi Couture, te obuće Deichmann.

Tijekom šetnje Šibenskom rivijerom, dvadeset kandidatkinja u promotivnim majicama Visit Sarajevo, privlače veliku pažnju turista i pozivaju ih da naprave pravi izbor i obavezno posjete grad Sarajevo. Ovo je ujedno i odlična promocija grada Sarajeva i BiH u Hrvatskoj.