Hladno Pivo u Bikers Beer Factoryju i Novoj ploči predstavili album “Greatest Hits” i obilježili 30 godina benda

by pro 12, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

23 pjesme po izboru benda koje su, poslužit ćemo se citatom Aleksandra Dragaša“ušle u narod ili barem u umove i duše dobrohotnog i slobodoumnog dijela ove i susjednih nacija” okupljene su na sjajnom kompilacijskom albumu “Greatest hits” objavljenom povodom 30 godina našeg najboljeg i najpopularnijeg punk rock sastava. Hladno Pivo objavom ovog albuma zatvara jedno poglavlje obilježeno beskompromisnim tekstovima, punkerskim stavom i rifovima kojima su razdrmavali učmalost u koju smo, i u koju još uvijek svako toliko zaglibimo, kao i sjajnim i komercijalnim pop rock pjesmama iz kasnije faze karijere kad su zaplovili, uvjetno rečeno, mirnijim vodama – tek je 30 godina iza njih i još uvijek su iskreni i nabrijani kao i 1987. godine kad su kao klinci krenuli putem Ramonesa, Clasha i Black Flaga. Bikers Beer Factory i Nova Ploča ugostili su Mileta, Zokija, Subu, Šokija i Dedu uz mnoštvo prijatelja i fanova koji su željeli svoj primjerak potpisanog albuma, a svi oni koji album kupe do 23. prosinca sudjeluju u bogatoj nagradnoj igri!

Priznanje povodom 30 godina uspješne karijere

Pjesme “Ne volim te”, “Šamar”,”Samo za taj osjećaj” i “Zimmer Frei” slušat ćemo u novim verzijama, a nakon 14 godina “glasovi, tonovi rasuti” skupljeni su ponovno, ovaj put u suradnji Hladnog Piva i neponovljive Josipe Lisac – “Soundtrack za život”! Osim spomenutih tu su i ostali hitovi koji su Hladno Pivo učinili jednim od naših stožernih rock bendova koji uživa popularnost i van granica Hrvatske: “Pjevajte nešto ljubavno”, “Trening za umiranje”, “Politika”, “Pijan”, “Nije sve tako sivo”, “Pitala si me”, “Ezoterija”, “Na ovim prostorima”…

slika 620px

slika 620px

slika 620px

slika 620px

slika 620px

Dizajnerski studio Šesnić & Turković zaslužan je za sjajno likovno oblikovanje ovog izdanja dok je Croatia Records koja ove godine također obilježava 70 godina postojanja spremno podržala Hladno Pivo. A uz hladno pivo najbolje idu tople sarme i upravo su one bile iznenađenje dečkima na predstavljanju albuma u Novoj ploči – i valjale su kao i “Sarme” s albuma “Džinovski” koji dogodine slavi 25. rođendan. Osim sarmi, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda dobili su također i priznanje povodom 30 godina uspješne karijere koje im je uručila kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin. Unatoč lošem vremenu nije bilo sve tako sivo dok god su tu obitelj, prijatelji, suradnici, fanovi i Pivo!