Podijeli objavu

Još jedna posveta kralju funka pod simboličnim nazivom Gibajmo sinoć je dobro rasplesala publiku u prepunom Metropolis clubu.

Odličan Official Tribute Dino Dvornik band sastavljen od vrsnih glazbenika predvođen majstorskom izvedbom Mari Huljeva priuštio je publici pravu Funkymaniu izvevši najpoznatije hitove Dine Dvornika.

Dino Dvornik Tribute band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa, te s njima snimio i kultni album ‘Live in München’. Na gitari je Zoran Jäger Jex – gitarist i osnivač kultne grupe The Bastardz, basist Zvonimir Bučević Buč – jedan je od naših najboljih basista, nekadašnji član pratećeg Dininog banda Songkillersa, te član grupe Boa. Klavijature svirao Gojko Tomljanović višegodišnji član Songkillersa, a na saksofonu je Ivica Premelč Ywek saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda.

Večer je naravno započela sa hitom ‘Zašto praviš slona od mene’ da bi se kasnije zajedno sa publikom nastavila sa mnogobrojnim hitovima Dine Dvornika. Bendu se u par navrata pridružio i Joe Pandur poznati zagrebački jazz gitarist koji je također surađivao na albumima Dine Dvornika, a istaknuo se s pjesmom ‘Rušila Sam Mostove od Sna’. Na izvedbi upravo tog hita Huljev je odlično otpjevao i vokale Josipe Lisac na oduševljenje publike. Odlične solo dionice pokazali su i ostali članovi banda.