Hit “Ako voliš ovu ženu” Željka Bebeka i Olivera Dragojevića prati emotivan i dirljiv video spot!

by ruj 12, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Pjesma “Ako voliš ovu ženu” koju pjevaju Željko Bebek i Oliver Dragojević dobila je i video izdanje. Sve traženiji redateljski dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović snimili su emotivan art spot koji prati ljubavnu priču kroz tri različite životne dobi.

“Spot prati tri generacije povezane u ljubavi. Plavi balon simbolizira male stvari koje nas u životu čine sretnima dok medaljon sa satom simbolizira trajnu vrijednost veze. Snimalo se na prekrasnim lokacijama u Dragama, na Vranskom jezeru, Primoštenu, Splitu, Trakošćanu i Maksimiru. Snimanje je trajalo dugo, ali vrijedilo je”, objasnili su nam Sandra i Igor.

Željko Bebek i Oliver Dragojević pojavljuju su svega u nekoliko kadrova, a ljubavnu priču u ostatku spota sjajno su dočarala djeca Nika Štefanič i Petra Vidić, mladi zaljubljeni par, Marko Mihaljević i njegova djevojka Lana Grubišić te u završnim scenama Stjepana Brkić, Marko Abramović i dječak Toma Škorić.

Premijera dueta “Ako voliš ovu ženu” dala je naslutiti da se radi o budućem velikom regionalnom hitu koji ćemo idućih mjeseci slušati u radijskom i tv eteru. Ovaj duet četvrti je singl s novog Bebekovog albuma “Ono nešto naše” koji je u prodaji od petka, 8. rujna.