Podijeli objavu

Znali smo da će oduševiti, jer njihova kombinacija, rezultira fenomenalnim glazbenim spojem.

Nova pjesma, ovogodišnjeg ambasadora Nacionalnog dana albuma Tonyja Cetinskog ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, iz autorskog pera jedinstvenog Miroslava Rusa, ostvarila je najveći skok na ovotjednoj HR Top 40 listi.

Pjesma koja stiže sa izuzetnog hvaljenog i najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’, zauzela je treće mjesto na listi, i pokazala se kao, više nego dostojna nasljednica hita ‘General bez činova’, koji već dvadeset i pet tjedana zaredom, zauzima mjesto u vrhu HR Top 40.

Foto: Željka Dimić

Pjesma i odličan video spot u režiji Paola Gentilinija, na YouTubeu broje više od milijun i šesto tisuća pregleda, a ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, svojevrsna je posveta supruzi i poklon za njihovu petu godišnju braka.

„Hvala svima što ste toliko zavoljeli pjesmu i poruku koju ona šalje. I nju smo kao i sve pjesme na albumu radili bez kalkulacija i razmišljanja, hoće li biti prva ili posljednja na top ljestvici, tako da nam je posebno drago i veseli nas svaki skok, kao dokaz da ste i ovaj singl prigrlili kao svoje tek rođeno dijete. Hvala, hvala, hvala!“ istaknuo je ovom prigodom Tony.

Zadovoljstvo nije krio ni čovjek koji je zaslužan za neke od najljepših stihova nebrojenih glazbenika, Miroslav Rus.

‘Što ima ljepše za autora od činjenice da će mu pjesmu otpjevati dobar pjevač, a tek kad ti se zalomi najbolji, kao meni sada! Tony i ja se tražimo godinama i mislim da smo se konačno našli. Cijeli život smo prijatelji, a sada još i zajednička pjesma. Radio sam je bez kompromisa, za dušu, a tako ju je i on otpjevao. Za mene je to već sada jedna od mojih najboljih pjesama.’

‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ali i sve ostale bezvremenske hitove Tonyja Cetinskog možete slušati već ove subote 13.10. u Švicarskom Zürichu, gdje će nastupiti s još jednom glazbenom legendom Željkom Bebekom.

13.10. Zürich, Stadthalle Dietikon