Podijeli objavu

Nakon 6 godina, Stjepan Hauser i Luka Šulić su se vratili u rasprodanu Arenu!
U posljednjih 6 godina, ovaj veliki dvojac je nastupao po cijelome svijetu, snimio album u suradnji s Londonskim simfonijskim orekstrom, a na samom kraju se vratio doma.

Koncert je započeo s nešto sporijim ritmom, uz pratnju Zagrebačkih solista. Hauser se tokom cijelog koncerta šalio s publikom, pa tako i na samom početku koncerta kad je najavljivao prvi dio set liste:  “dio koncerta će biti spor i depresivan, ali takvo je stanje u državi”.

U tom dijelu smo imali priliku čuti stvari s novog albuma, kao što su Moon River, My Heart Will Go On, Love Theme from The Godfather…
Nakon što se na pozornicu popeo i bubnjar Dušan Kranjc, stvari se se polako počele zahuktavati s izvedbom pjesme Rain Man.

Ubrzo su stvari počinjale izmicati kontroli pa su Zagrebački solisti sklonili, a Šulić je pozvao publiku da se približi pozornici, jer bilo je vrijeme za rock’n’roll, ono što smo cijelu večer čekali, ono zbog čega smo i došli!

Od Hauserovog trčanja po pozornici i ispod pozornice, pa do Šulićeve strasti za violončelom, gledanje cijelog koncerta se pretvorilo u gledanje dvojice mladića kako vode ljubav s violončelima! Ne može se nikako drugačije opisati prizor u kojem Šulić i Hauser naprasno stišću žice i nemilosrdno troše gudala! Svaka osoba u publici je u potpunosti uživala, što se dokazalo i polusatnim bisom, koji je završio s laganom With or Without You koju su uspješno spojili s talijanskim hitom Con Te Partirò.

Nakon koncerta imamo same riječi hvale: od odlične komunikacije s publikom, pa do prekrasnih izvedbi kultnih pjesmi, 2cellos nas je ponovno oduševio i iznenadio s energijom koju donose!

Zaista se nadamo da ćemo ih ponovno gledati i sljedeće godine, kako su dečki na samom kraju koncerta i rekli!

Ana Šoda