Naslovnica Vijesti Domaća glazba Harvo Jay pobjednici treće finalne večeri Karlovačko RockOff

Harvo Jay pobjednici treće finalne večeri Karlovačko RockOff

Ove godine na festivalu nastupa ukupno 18 bendova

Podijeli objavu

Pobjednicima riječkog i splitskog finala Karlovačko RockOff festivala, pridružili su se i dečki iz osječkog benda Harvo Jay koji su, po ocjenama žirija, bili najbolji u zagrebačkom Katranu te tako odnijeli pobjedu treće finalne večeri.

Ispunjeni prostor kluba SSI Katran je svjedočio nastupu sjajnih bendova Harvo Jay, Ti ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino i Jam Ritual.

Energični nastupi i odlična reakcija publike obilježili su tako treću festivalsku večer Karlovačko RockOff festivala, a zagrebačku publiku već za tjedan dana očekuje još jedna finalna večer, u sklopu koje također neće nedostajati kvalitetne rock i pop svirke.

Ove godine na festivalu nastupa ukupno 18 bendova, a prema viđenom, čini se kako je žiri imao odličan osjećaj pri odabiru finalista, jer su se svi koji su nastupili do sada pokazali kao izuzetno kvalitetni i uvježbani.

Karlovačko RockOff festival i ove godine potvrđuje da u Hrvatskoj ima izvođača koji stvaraju kvalitetnu glazbu te koji zaslužuju veći interes publike i medija, a čemu ovaj festival svakako doprinosi.

Festival se nastavlja 19. listopada posljednjom finalnom večeri, kad ćemo saznati ime zadnjeg superfinalista, a tom prilikom će nastupiti Matt Shaft, EoT, Mjuzikl i Dosh Lee.

Superfinale Karlovačko RockOff festivala održat će se 3. studenog 2017. u SSi Katran.