Harvo Jay pobjednici treće finalne večeri Karlovačko RockOff

by lis 14, 2017Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Pobjednicima riječkog i splitskog finala Karlovačko RockOff festivala, pridružili su se i dečki iz osječkog benda Harvo Jay koji su, po ocjenama žirija, bili najbolji u zagrebačkom Katranu te tako odnijeli pobjedu treće finalne večeri.

Ispunjeni prostor kluba SSI Katran je svjedočio nastupu sjajnih bendova Harvo Jay, Ti ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino i Jam Ritual.

Energični nastupi i odlična reakcija publike obilježili su tako treću festivalsku večer Karlovačko RockOff festivala, a zagrebačku publiku već za tjedan dana očekuje još jedna finalna večer, u sklopu koje također neće nedostajati kvalitetne rock i pop svirke.

Ove godine na festivalu nastupa ukupno 18 bendova, a prema viđenom, čini se kako je žiri imao odličan osjećaj pri odabiru finalista, jer su se svi koji su nastupili do sada pokazali kao izuzetno kvalitetni i uvježbani.

Karlovačko RockOff festival i ove godine potvrđuje da u Hrvatskoj ima izvođača koji stvaraju kvalitetnu glazbu te koji zaslužuju veći interes publike i medija, a čemu ovaj festival svakako doprinosi.

Festival se nastavlja 19. listopada posljednjom finalnom večeri, kad ćemo saznati ime zadnjeg superfinalista, a tom prilikom će nastupiti Matt Shaft, EoT, Mjuzikl i Dosh Lee.

Superfinale Karlovačko RockOff festivala održat će se 3. studenog 2017. u SSi Katran.