Halid Bešlić slavi rođendan i poziva na zajednički tulum

by stu 23, 2019Koncerti, Vijesti

Obožavatelji Halida Bešlića s nestrpljenjem čekaju njegov novi album. Legendarni glazbenik je udružio snage sa suradnicima Mirkom Šenkovskim Geronimom i Samirom Kadirićem, ali još uvijek nam ne može otkriti detalje oko datuma izlaska.

Osim što nam priprema nove hitove, planira i putovanja na svoje brojne koncerte koji će održati od Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije i Njemačke gdje će nastupati u dvorani “Messe Sindelfingen” u Stuttgartu zajedno s Prljavim kazalištem.

U Hrvatskoj je ostao zapamćen njegov koncert u zagrebačkoj Areni održan prije 10 godina kada je oborio sve rekorde posjećenosti. Tada se na njegovom koncertu okupilo 24.000 obožavatelja, a ovaj rekord u posjećenosti Arene nisu oborile ni najveće zvijezde poput Justina Biebera, Beyonce i Lady Gage.

Sada se javio video porukom iz daleke Skandinavije gdje je proslavio svoj rođendan i pozvao sve na koncert 7.12.2019., u dvoranu GOC, u Čakovcu.

 Za sve one koji nisu imali prilike prisustvovati ovom spektaklu, imate priliku vidjeti ovog vrhunskog pjevača vrlo brzo. Kralj sevdaha će ovaj put razgaliti obožavatelje nastupom u Čakovcu gdje će 7. prosinca imati koncert u dvorani Graditeljske škole.

Pjevač koji je u svojoj uspješnoj pjevačkoj karijeri objavio više od 20 albuma, zauvijek osvojio srca obožavatelja hitovima poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Miljacka i najnoviji Taman je – poziva sve svoje obožavatelje da upišu ovaj datum u svoje kalendare i budu s njim u Čakovcu.

Svoje ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
BP Petrol
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Varaždin- Caffe bar May Way
Prelog – City bar
Ludbreg – Rondo bar
Palovec – Domino bar
i preko sustava Eventim