Naslovnica Izdvojeno Guns N’ Roses dobili veliku ediciju za najveće fanove

Guns N’ Roses dobili veliku ediciju za najveće fanove

Veliki „Appetite For Destruction: Locked N' Loaded“ set s čak četiri CD-a skriva i nikad objavljena demo izdanja

Podijeli objavu

Najveći obožavatelji benda Guns N’ Roses došli su na svoje! Pripremite se na višesatno preslušavanje ovog izdanja koje u sebi sadrži i remasteriran prvi album „Appetite For Destruction“. Cijela edicija s četiri CD-a hrvatskoj publici je dostupna i na Deezeru, te na Google Playu.

Oni su žestoki i potpuno su pokazali što znači živjeti raskalašenim životom rock zvijezde. Oni su Guns N’ Roses, a sada su predstavili veoma bogatu ediciju za svoje najvjernije obožavatelje. Edicija sadrži četiri CD-a, a svaki od njih skriva nešto posebno. Tu su i remasterirani prvi album „Appetite For Destruction“, remasterirana stara EP izdanja, ali i nikad predstavljeno izdanje „Sound City Session N’ More“, na kojem se nalaze do sad neizdane pjesme. Osim toga, mogu se poslušati i ranije verzije pjesama kao što je „November Rain“, nedovršene pjesme „New York Tune“ i „The Plague“, ali i obrade Elvisa Presleyja, Aerosmitha i Rolling Stonesa.

Osim četiri CD-a, edicija sadrži nikad dovršeni videospot za pjesmu „It’s So Easy“ iz 1989. godine, knjigu od 96 stranica s neobjavljenim fotografijama članova, ali i brojne ručne radove poput zakrpa, prstenja, replika koncertnih ulaznica i mnogo drugih stvari. Sadržaj cijele edicije može se vidjeti i u posebnom videu raspakiravanja.

Guns N’ Roses u široj javnosti su postali poznati nakon izlaska njihovog prvog albuma „Appetite For Destruction“. Album je prodan u više od 30 milijuna primjeraka širom svijeta i postao najprodavaniji debi album u SAD-u. Na njemu se nalazi i pjesma „Sweet Child Of Mine“, koja se našla na prvom mjestu Billboard 200 ljestvice. Oko benda su se uvijek vezale razne kontroverze zbog njihovog hedonističkog i buntovnog života. Zbog svega toga dobili su i nadimak „najopasnijeg benda na svijetu“. Postava je mijenjana kroz godine, ali je ona originalna uvrštena i u Rock and Roll Hall Of Fame 2012. godine.