Grupa S.A.R.S. 15. prosinca gostuje u Lisinskom!

by ruj 25, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Jedan od trenutno najpoznatijih bendova u regiji, S.A.R.S., za svoju zagrebačku publiku priprema pravu poslasticu – u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupit će 15. prosinca u 20 sati.

Ljubav između Zagrepčana i S.A.R.S.-a dokazala se već prošle godine kada su održali dva velika koncerta u Domu sportova što su ujedno bili i njihovi najveći nastupi dotad s gotovo 20 tisuća ljudi u publici.

Bend posebno za nadolazeći koncert u Lisinskom priprema elektro-akustični koncert na kojem će publika imati priliku premijerno upoznati najveće hitove u novim akustičnim aranžmanima, s dodatnim instrumentalistima u postavi, a kao “zakucavanje” će se ipak sve pojačati kombinacijom struje i akustike.

U prodaji je ograničen broj ulaznica!

„S.A.R.S. je u Zagrebu do sada održao veliki broj koncerata i zbog ogromne podrške i ljubavi koju nam zagrebačka publika daje, odlučili smo da joj ovaj put pružimo nešto potpuno drugačije. Po prvi put u dosadašnjoj karijeri benda svirat ćemo u proširenom sastavu od skoro 20 ljudi. Pripreme već uveliko traju i željno iščekujemo trenutak da uđemo u dvoranu Lisinski i podijelimo s publikom ono što smo zamislili. Koncert će biti intimniji i na njemu ćemo izvesti neke pjesme koje nikada do sada nismo uživo izvodili, dok će ostale pjesme biti preorganizirane i prilagođene ambijentu.“ Izjavio je Žarko Kovačević, frontmen S.A.R.S.-a.

Foto: Filip Andrejević

Bend S.A.R.S., punim imenom Sveže amputirana ruka Satriania, osnovali su 2006. godine Dragan Kovačević – Žabac i Aleksandar Luković – Lukac. Izniman uspjeh na čitavom prostoru bivše Jugoslavije postigli su pjesmom “Buđav lebac” a kasnije postižu još veći uspjeh pjesmom “Lutka”. S.A.R.S. je imao prvi koncert u Hrvatskoj u Zagrebu 2009. godine u klubu “Željezničar”. U narednim je godinama grupa nastupala po Hrvatskoj te su u relativno kratkom vremenu stvorili vojsku vjernih fanova koja redovito pohađa njihove koncerte.

Ulaznice po cijeni od 130 kn, 160 kn te 190 kn su u prodaji i mogu se kupiti na: