Podijeli objavu

Nepresušna tematika, ljubav koja frca na sve strane donijela je još jednu zaraznu, energičnu pjesmu iz srca grupe Ogenj. ‘Dok sam s tebom imam se’ je vrlo plesna i melodična pjesma čiji je cilj da vas zaljulja u ”otočkom” ritmu.

Uvijek pozitivno i veselo raspoloženi, momci iz Ognja predstavili su nam zapravo staru, pankersku stvar umotanu u novo svježe ruho. Također, smatraju da dobitnu kombinaciju, koja im je donijela i dvije nagrade Porin, ne treba mijenjati pa nastavljaju suradnju s glazbenim producentom Antom Prginom Surkom. Nakon pobjedničkog debi albuma ‘Domaj’, Surka se ponovno uhvatio produkcije, a osim toga u novi singl Ognja, u prijelomnim trenutcima pjesme, ubačen je njegov prepoznatljiv ”instrument’, moderan zvuk beatboxa – “ničji nebum nigdar, nit bum druge gledal ve, mirno je srce moje, i čakalo bu te!“

Aranžman potpisuje cijeli bend, a glazbu i tekst Tomislav Mihac Kovačic koji za kraj poručuje:

Kako nam je ljeto pokucalo na vrata, vrijeme je da se malo zaljuljamo “otočkim” ritmovima koje donose sjevernjaci. Sam naziv pjesme ‘Dok sam s tebom imam se’ sugerira da ti je cijeli svijet na dlanu kad si s onima (onom/onim) koje voliš. Pjesma je napisana za voljenu osobu i zapravo cijeli svijet postaje bajka, a sve stvari su jednostavne i lagane: Dok sam s tebom imam s(v)e(t)!

Ogenj je u 2019. krenuo s novom postavom koja se predstavila na koncertima diljem zemlje. Bend radi i svira punom parom, a moglo bi se nasluditi da hitaju k novom albumu, i to s novim svježim idejama i glazbenim rješenjima u kojima do sada se i nisu imali prilike iskušati.