Grupa LES oduševila u Vinylu i premijerno prikazala spot za pjesmu „Malo mjesto“

Podijeli objavu

U petak 8.lipnja s početkom u 20:30 sati, grupa Les službeno se predstavila javnosti i mini koncertom oduševila sve prisutne. Povod okupljanja u Vinylu, bio je premijerno predstavljanje novog spota za pjesmu „Malo mjesto“.

Tvrtko Hopek, frontmen grupe Les kojeg mnogi vokalno uspoređuju s Urbanom, je vrhunski tekstopisac i glazbenik, a potpisuje više od 60 glazbenih djela te glazbu za dva dugometražna filma i mnoge kazališne predstave.

U režiji C47Filma nastao je izuzetno zanimljiv video spot. Redatelj i montažer Marko Milovac Miki, poznato je ime u proizvodnji glazbenih spotova, a u suradnji sa snimateljem Ivanom Zadrom i uz pomoć genijalne filmske kostimografkinje Suzane Tkalčec, kojoj je “Malo mjesto” drugi po redu scenografski rad, čine idealan kreativni i umjetnički tandem.

Foto: Viki Martini

Bend stoji u prvom planu što znači da je „Malo Mjesto“ prava „bendovska“ pjesma koja je ujedno i prvo predstavljanje svih članova benda javnosti, a korištena je kao jedan od pet score-ove za dugometražni film „ALEKSI“ redateljice Barbare Vekarić.

Članovi benda su: Siniša Vasilić (bubnjevi), Mario Radan (bass), Luka Iverac (viola, ky’z), Marko Dragičević (gitara) i Tvrtko Hopek Les (vokal).

Kako se čini iz priloženoga, Tvrtko je oko sebe okupio profesionalce i glazbenike kojima vjeruje i koji definitivno znaju što rade.

„Nezamjenjiva kreativnost, originalnost i ljubav koju nose ovi ljudi u sebi čini svaki set lakšim, a vjera u njih je neupitna“ – izjavio je Hopek.